LG ULTRA Mı Yoksa -Odyssey G9 mu ?

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
50000
d7398ea0-67ba-4ead-a4ae-0161bae051a9.webp
IMG_3596.webp
2 Monitör arasında kaldım artılarını eksilerini az çok bilsem de bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa hangisini almak daha mantıklı sizce ? (İkisinden biri)

Samsung daha mantıklı hdr1000 sertifikalı qd oled teknolojisi daha yeni gibi duruyor bence 4. Nesil qd oled teknolojisine sahip 27-32 inç 4k monitör alın

Samsung daha mantıklı hdr1000 sertifikalı qd oled teknolojisi daha yeni gibi duruyor bence 4. Nesil qd oled teknolojisine sahip 27-32 inç 4k monitör alın
Hocam o seriler de oled de yanma vs sorun oluyor diyorlar bir süre sonra ama bilemedim yoksa alınabilir bir monitör

Hocam o seriler de oled de yanma vs sorun oluyor diyorlar bir süre sonra ama bilemedim yoksa alınabilir bir monitör
Tüm oledlerde o sorun var bu attıkların 2. Nesil kullanıyor yeni nesillerde daha verimli işliyor

Tüm oledlerde o sorun var bu attıkların 2. Nesil kullanıyor yeni nesillerde daha verimli işliyor
Ya oda doğru tabi de ekran boyut olarak da büyük göz yorar gibi geldi o yüzden LG bana daha mantıklı geldi gibi hocam

Hocam linkini paylaşmış olduğunuz sitedeki ben bütün monitörlere baktım ama LG Marc’a bana daha çok sıcak geldi tabi Asus da bambaşka bir dünya kabul ediyorum ama LG ultra serisi yakın bir arkadaşım aldı yukarıda görselde paylaşmış olduğum LG model monitörü o da aynı şekilde OLED teknolojisi ve kavisli ekran gözü çok güzel hitap ediyor ve görüntü kalitesi çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama yine de asus mu alsam LG mi alsam arada dönüp duruyorum çünkü yüksek bir meblağ olduğu için alınca pişman olmak istemiyorum ama yakından asus ve LG gördüğümde LG gözüme çok daha iyi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri