Berke8687
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
Demekki sadece bende sorun varBenim kesildi.
Demekki sadece bende sorun varBenim kesildi.
Gitmiş bile yahayırlı olsun geldiğinde mutlaka testlerini yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kurallar gereği yazamıyorum
Alıntıyı görüntüle
normal şartlarda iyi fiyat değil derdim ama bunun paneli baya iyi ihtiyacı olan ve sıfırı pek fazla kalmadığı için bir bakın derim @OrkunJJ senin aradığın geldi bir bak
Msi monitör ise duruyorGitmiş bile ya![]()
Evet evet girince ürünün sayfasına stok gözüktü aldım direkMsi monitör ise duruyor
7800 e hiç gelmedi 1 ekimden itibaren en düşük 9 a geldiGitmiş bile ya
Edit: Gitmemiş ürün sayfasına girince stok gözüktü aldım bakalım ne gelecek
7800 ken almayıp 10600 e almak koydu biraz![]()
Monitör stoklarını kimin yediği belli olduEvet evet girince ürünün sayfasına stok gözüktü aldım direk
Alıntıyı görüntüle
Ben bu kadar monitörü napacam![]()
Harbi nabıcan hocam merak ettimEvet evet girince ürünün sayfasına stok gözüktü aldım direk
Alıntıyı görüntüle
satmaya çalışacak baktı satamiyor iade edecekHarbi nabıcan hocam merak ettim
ayipsatmaya çalışacak baktı satamiyor iade edecek![]()
hocam 2k monitörlerden birini kullanmıcaksanız alabilirimEvet evet girince ürünün sayfasına stok gözüktü aldım direk
Alıntıyı görüntüle
İade etmeyi düşündüklerimi verebilirim aldığım fiyattan hiç problem değil zaten ama bakalım panel temiz gelirse onları kullanırım7800 e hiç gelmedi 1 ekimden itibaren en düşük 9 a geldi
Monitör stoklarını kimin yediği belli olduiki arkadaş 2K Monitör arıyordu aldığın fiyata onlara verebilirsin bu arada halen bulamadılar
Satmaya çalışsam burada paylaşmam ki hocam aldıklarımısatmaya çalışacak baktı satamiyor iade edecek![]()
Bende görünmüyor stok ulen az önce 10600e aldım bunu da alayım link atsanaAlıntıyı görüntüle
aaa gelen fiyata bakın bu arada botçular alamıyor bunları paylaşım yapmıyorlar şuan botları gg herhalde![]()
ÇekmişlerAlıntıyı görüntüle
aaa gelen fiyata bakın bu arada botçular alamıyor bunları paylaşım yapmıyorlar şuan botları gg herhalde![]()