🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Monitörü iptal ettim. Çok kötü. LG nin 1080p monitörü karşılaştırmasında bile LG daha iyi duruyor. Rastgele incelerken buldum.
Videodaki arkadaş Asus'u beğenmiş. Ama ben hiç beğenmedim. Bulanık ve siyahları sarımtırak gösteriyor.
Paylaştığım dakika'dan bakabilirsiniz.

Siyahları ekranın kaplamasından dolayı biraz açılı bakarsanız sarımsı duruyor ama onun dışında renk, ghosting performansı olarak gayet iyi monitör. Bulanıklık da VividPixel ayarının ayarının düşük olarak gelmesinden kaynaklı, onu 100'e çekince diğer 2K G272QPF monitörümden bile daha net görüntü veriyor.

Kullanılmış ve yeni gibi sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de sağlamsa aldığım fiyata verebilirim direkt istersen
Hocam ben satın aldım zaten şimdi iptal ettim ama bir mouse'a 2700 tl vermek istemedim her ne kadar çok isteyerek almış olsam da...
Onun yerine kablolusunu tercih ettim özellikleri aynıymış kablosuz çok sorun değildi benim için zaten

almak isteyen arkadaşlar stoklara düşer biraz sonra deathadder v3 pro

@thepublicman @LaZz61
Bugün itabariyle kasayı satmış bulunmaktayım.
SSD,ram,anakart,power suppy,soun bar indirimde beni gorun 😂😂 artık burdan çıkmam.
Lazz sen wp den mesaj at ekran kartı yazmaniza gerek yok beklicem.
En kötü Kasım'da 1-2 parça denk getirsem yeter pek Umut yok ama olsun.

Hocam ben satın aldım zaten şimdi iptal ettim ama bir mouse'a 2700 tl vermek istemedim her ne kadar çok isteyerek almış olsam da...
Onun yerine kablolusunu tercih ettim özellikleri aynıymış kablosuz çok sorun değildi benim için zaten

almak isteyen arkadaşlar stoklara düşer biraz sonra deathadder v3 pro
hocam 2700 normal bir fiyat artık uzun ömürlü en azından dandik marka alıp 1 yıl kullancağına bunu alıp 3 yıl kullan.

@thepublicman @LaZz61
Bugün itabariyle kasayı satmış bulunmaktayım.
SSD,ram,anakart,power suppy,soun bar indirimde beni gorun 😂😂 artık burdan çıkmam.
Lazz sen wp den mesaj at ekran kartı yazmaniza gerek yok beklicem.
En kötü Kasım'da 1-2 parça denk getirsem yeter pek Umut yok ama olsun.
Hayırlı olsun . Sİl baştan he Al bi apu sistem geç boşver :)

Geri