Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Evet herkes aynı şeyi diyor ama alışacağız artık yazılıma, 1 kere ayarlayıp bırakırım gibi. Elimde şuan 3 tane 120mm ve 3 tane 140mm var hocam hepsini paket olarak aldım tekli 140 ve reverse olmayan bulamamıştım şuan onu da buldum sayenizde.
Çok sevindim ozaman, jumbum sitesi için aklında soru işareti varsa benim de vardı ama aldım ve bir sorun yaşamadım bilgin olsun

Oyunlar sim tarzı mı ac acc F1 gibi yoksa öylesine takılmalık oyunlar mı hocam? Sim ise iyi süreler mi hedefliyorsunuz yoksa sırf eğlencesine mi? E sim tarzı ise Türk birini bulması çok zor eğer öyleyse bulmuşken soriyim dedim.
genelde eğlencesine oynuyorum hocam. sim tarzı oyunlar var ama challenge falan uğraşmıyorum o kadar profesyonel oyuncu değilim. ama yinede araba oyunu oynayan arkadaş arıyosanız ekleyebilirsiniz oynarız.

Merhaba arkadaşlar sizlerden de aldığım tüyolar dahilinde sonunda hayalimdeki bilgisayarı topladım. Biraz zor oldu mâlum ekonomide ama sonunda başardım 😂. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
ÖNEMLİ NOT: Lolden haz etmiyorum ama arkadaşlarla beraber mecbur oynuyorum beni hor görmeyin 😂😂
Bileşenler:
Ekran kartı: Asus Rog Astral RTX 5090
Anakart: Msi Mpg x870e edge ti wifi
İşlemci: Ryzen 9 9950x3d
Ramler: Gskills 64gb 6400mhz
Psu: Asus Rog Strix 1200w platinum
Ssd: Kingston PCI-e 5.0 14.800
Fanlar: Lian li lcd ve kasa dahili fan
Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer 3 Pro
Kasa: Msi Mag Pano 100
Monitör: Samsung Odyssey G8 Ultrawide 3440x1440
Hayırlı olsun umarım iyi günlerde kullanırsın.
Bir sorum vardı monitörden memnun musun acaba ? bende bu modeli almayı düşünüyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,525
Üyeler
183,442
Son üye
emrevyst
Geri