Bu forumdan sistemimi toplamak için çok yardim aldım ve sonucunu görmeyi isteyebileceginiz düşündüm ve bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bunda yanlış bir şey mi var?
Direksiyon g29 falan mı hocam? Birde yarışlara falan uğraşıyor musunuz?çok güzel duruyor sizim sisteme şöle mor felan çok yakışır veya kırmızı renkler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
benim setupda böle. herkese daha iyisi nasip olur inşallah.
foruma yazmak paraya bağlı bir olay değilki. forumlarda araba soranda oluyor sistem soranda. forumun amacı zaten insanlarla konuşmak veya fikir danışmaktır. bence yanlış bir şey yok sistemini paylaşmasında.Hayır ama bukadar parası olan birisinin foruma yazması garip geldi.
evet hocam g29 shifter set aldım sıfır zamanında canım sıkıldıkça araba oyunu oynuyorum. profilden anlamışsınızdır.Direksiyon g29 falan mı hocam? Birde yarışlara falan uğraşıyor musunuz?
Hocam bu sistem senin miydi ben pinterestten falan buldun sandım maşallah on numara mekan yapmissin kendineforuma yazmak paraya bağlı bir olay değilki. forumlarda araba soranda oluyor sistem soranda. forumun amacı zaten insanlarla konuşmak veya fikir danışmaktır. bence yanlış bir şey yok sistemini paylaşmasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam g29 shifter set aldım sıfır zamanında canım sıkıldıkça araba oyunu oynuyorum. profilden anlamışsınızdır.
evet hocam kendi sistemimHocam bu sistem senin miydi ben pinterestten falan buldun sandım maşallah on numara mekan yapmissin kendine![]()
Oyunlar sim tarzı mı ac acc F1 gibi yoksa öylesine takılmalık oyunlar mı hocam? Sim ise iyi süreler mi hedefliyorsunuz yoksa sırf eğlencesine mi? E sim tarzı ise Türk birini bulması çok zor eğer öyleyse bulmuşken soriyim dedim.foruma yazmak paraya bağlı bir olay değilki. forumlarda araba soranda oluyor sistem soranda. forumun amacı zaten insanlarla konuşmak veya fikir danışmaktır. bence yanlış bir şey yok sistemini paylaşmasında.
evet hocam g29 shifter set aldım sıfır zamanında canım sıkıldıkça araba oyunu oynuyorum. profilden anlamışsınızdır.
Evet herkes aynı şeyi diyor ama alışacağız artık yazılıma, 1 kere ayarlayıp bırakırım gibi. Elimde şuan 3 tane 120mm ve 3 tane 140mm var hocam hepsini paket olarak aldım tekli 140 ve reverse olmayan bulamamıştım şuan onu da buldum sayenizde.Rica ederim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun lian li yazilimi biraz geliştirilmeli ama maalesef. Ve butun fanlari wireless almani öneririm
Teşekkürler. Sadece kasa 320k civarı veya geçiyordur tam hesaplamadım
Belki anakart değiştirilebilirdi ama bunu kampanyada yakalamıştım hocam. Ve sıvı soğutma konusunda, bütün sıvı soğutuculara baktım araştırdım. Pahalı diye iyi demek değil içlerinde en iyilerinden birisi buyu ve şaun canavar gibi çalışıyor çok memnunumHazır 5090 rog koymuşsunuz 300-350k sistem komple rog yapsaydınız keşke gördüğüm kadarıyla psu da rog bu sisteme güzel bir x870 rog ve ryujin 4 gidermiş
Pahalı demek en iyisi demek değildi zaten Ben üç modelini kullandım Çok memnunumdum haf700 evoya geçtiğim için boyut açısından 420mm e geçtim geçmesem gene ryujin devam edeBelki anakart değiştirilebilirdi ama bunu kampanyada yakalamıştım hocam. Ve sıvı soğutma konusunda, bütün sıvı soğutuculara baktım araştırdım. Pahalı diye iyi demek değil içlerinde en iyilerinden birisi buyu ve şaun canavar gibi çalışıyor çok memnunum