rtx kartta bile 8x msaaları açamazsınMsaa ları fln sonuna kadar açıyorsan tabii ki yüksek FPS alamaz bi RTX kart değil sonuçta.
Ayarlarının resmini at bir bakalım.
2060 için konuşuyorumrtx kartta bile 8x msaaları açamazsın
8X msaaa da oynatır, 60FPS üstü ultra da 8X MSAA oynatır ama bütün msaa fxaa felan hepsini sonuna kadar köklerse 2060S bile zar zor oynatır.rtx kartta bile 8x msaaları açamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2060 için konuşuyorum
5600xt ile 2060 yakın birbirine 8x msaa ultra ayarlar 50 60 fps zor alıyorum 2060 ile de aynı değerleri alırsın superde falan anca 70 80 fps alırsın8X msaaa da oynatır, 60FPS üstü ultra da 8X MSAA oynatır ama bütün msaa fxaa felan hepsini sonuna kadar köklerse 2060S bile zar zor oynatır.
8X MSAA çok gereksiz FXAA açık ve MSAA 2X de rahatça güzel grafikte oynanabiliyor.5600xt ile 2060 yakın birbirine 8x msaa ultra ayarlar 50 60 fps zor alıyorum 2060 ile de aynı değerleri alırsın superde falan anca 70 80 fps alırsın
knk bende bi huy var her şey yüksek olucak sence fxaa açık msaa 2x te mi oyniyayım?8X MSAA çok gereksiz FXAA açık ve MSAA 2X de rahatça güzel grafikte oynanabiliyor.
Tabikide öyle oyna, gözle görülür artış olur, ayarlarının resmini at bi en iyi ayarları yaptırayım ben.knk bende bi huy var her şey yüksek olucak sence fxaa açık msaa 2x te mi oyniyayım?
atıyorum bi dkTabikide öyle oyna, gözle görülür artış olur, ayarlarının resmini at bi en iyi ayarları yaptırayım ben.
2060 ile msaa yı max 4x yapıyorum sonrasında fps baya düşüyor. FSAA yı açık tutuyorum sadece.Msaa ları fln sonuna kadar açıyorsan tabii ki yüksek FPS alamaz bi RTX kart değil sonuçta.
Ayarlarının resmini at bir bakalım.
Advanced graphics ayarları açıksa hepsini kapat dostum, birde post FX ayarı felan var çok fps düşürüyor onuda kapat.2060 ile msaa yı max 4x yapıyorum sonrasında fps baya düşüyor. FSAA yı açık tutuyorum sadece.
bakarım sağolasınAdvanced graphics ayarları açıksa hepsini kapat dostum, birde post FX ayarı felan var çok fps düşürüyor onuda kapat.