❌İndirim Bitti! 🔥Lego 30677 Hayvan Doğum Günü Partisi 122TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,942
Pril ve koltuk şalı başlığınızdan sonra endişe ettik hocam, Lego nerede kaldı diyorduk :kekw:
Değişiklik yapayım dedim. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. İşimizin başındayız. :hackerman:

aldığım gün koltuğun arasına fln kaçar kaybolur bu ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zurna dürüm yerim daha iyi.
bence alınmaz

teşekkürler çocuklara söz vermiştim bir kaç daha uygun model olurda biilgilendirirsen sevinirim işin rast gelsin

Bunları kimler alıyor çok merak ediyorum. Buna para verilir mi Allah aşkına. Parayı denize fırlat daha az canım yanar 😂

Bunları kimler alıyor çok merak ediyorum. Buna para verilir mi Allah aşkına. Parayı denize fırlat daha az canım yanar 😂
çocuklara ufak uğraş çam sakızı çoban armağanı ,eşek kadar adamın legoyla işi olacağını düşünmüyorum

çocuklara ufak uğraş çam sakızı çoban armağanı ,eşek kadar adamın legoyla işi olacağını düşünmüyorum
ne kadar saçma bir bakış açısı kafayı yiyeceğim az kaldı. Kardeşim lego, bu 100-200 tllik ürünlerden ibaret değil ben de 5-10kya lego aldığımda iqsu yerlerde olan insanlar dalga geçti. bu kadar da at gözlüğü takmayın

Ben böyle saçma sapan şeyler yazanları engelliyorum direkt. Adam her lego konusuna dürüm muhabbeti yapmış, biri bunları kim alıyor diyo küçümsüyor. Sadece burası da değil tüm sosyal medya olsun forumlar olsun bizi ilgilindirmeyen başlıklara yazmamayı öğrenemedik bir türlü. Adam senin aldığın, para verdiğin şeye bile karışma hakkına sahip olduğunu zannediyor. Çok yazdım, özeti engelleyin geçin kısaca.

Ben böyle saçma sapan şeyler yazanları engelliyorum direkt. Adam her lego konusuna dürüm muhabbeti yapmış, biri bunları kim alıyor diyo küçümsüyor. Sadece burası da değil tüm sosyal medya olsun forumlar olsun bizi ilgilindirmeyen başlıklara yazmamayı öğrenemedik bir türlü. Adam senin aldığın, para verdiğin şeye bile karışma hakkına sahip olduğunu zannediyor. Çok yazdım, özeti engelleyin geçin kısaca.
zihnimden geçenleri telaffuz etmişsin. benim paranın sahibi millet :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar saçma bir bakış açısı kafayı yiyeceğim az kaldı. Kardeşim lego, bu 100-200 tllik ürünlerden ibaret değil ben de 5-10kya lego aldığımda iqsu yerlerde olan insanlar dalga geçti. bu kadar da at gözlüğü takmayın
kardeşim işin yoktur boşsundur kabul ediyorum işi uğraşı olan bir adam nasıl vakit bulabiliyor ona şaşkınım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,409
Üyeler
184,620
Son üye
copp
Geri