ELEKTRİK GİDİP GELDİ BİLGİSAYAR AÇILMIYOR

Çalışmadı hocam dediğiniz gibi YouTube dan baktım ama çalışmadı yarın servise veya bi bilgisayar mağazasına gideceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevaplarınız için teşekkür ederim herkese, elinize sağlık
doğru pinlerde yaptıysan psu gitmiş

PSU nun sigortası atmış olabilir.

bunun yarı modüler versiyonu var bende 6 yıldır kullanıyorum bir sıkınkı yaşamadım daha
Süper hocam, büyük ihtimal bunu alacağım. Araştırmasını yapıyorum umarım benim için de bi 6 yıl gider 😅

PSU nun sigortası atmış olabilir.
Psu bozulmamış olsa bile hocam mecbur değişeceğim. Firsby marka ve alalı yıllar oldu şimdi bozulmamış olsa bile ileride aynı sorunu tekrar yaşayacağım diye düşünüyorum

bunun yarı modüler versiyonu var bende 6 yıldır kullanıyorum bir sıkınkı yaşamadım daha
Biraz araştırdım da hocam bu psular patlıyor diye birkaç yorumlar ve videolar var aslı var mıdır sizce

Son düzenleme:
Biraz araştırdım da hocam bu psular patlıyor diye birkaç yorumlar ve videolar var aslı var mıdır sizce
bi tane model kötü çıkmıştı hocam. hatırladığım kadarıyla overcurrent protection devreye girmiyordu ve psu aşırı yüklenince sıkıntı yaşanmıştı. bendeki model biraz daha farkı ve zaten 750 watttan fazla güç çekebilecek bir sistem hiç kurmadım

bi tane model kötü çıkmıştı hocam. hatırladığım kadarıyla overcurrent protection devreye girmiyordu ve psu aşırı yüklenince sıkıntı yaşanmıştı. bendeki model biraz daha farkı ve zaten 750 watttan fazla güç çekebilecek bir sistem hiç kurmadım
Anladım hocam teşekkür ederim cevaplarınız için hayırlı günler dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,973
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri