TT Fibere geçiş sonrası timeout'lar

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,022
Merhabalar, Türk Telekom kullanıyorum, VDSL'den Fibere geçtik, geçişten sonra mecburen yeni modem verdiler, ZTE H3600P V9 model numarasına sahip. Telefonda Wi-Fi ile bağlıyken neredeysen bütün uygulamalar açılış ekranında kalıyor, örnek SS'leri bırakıyorum, tahminimce uygulama açılışta alacağı veriyi alamıyor, bir şekilde engelleniyor olabilir ve timeout yiyor olabilir, sonrasında da aynı ekranda takılı kalıyor, bazen telefonu yeniden başlatmak işe yarıyor ama fibere geçtikten sonra başladı bu sorun, VDSL'deyken sorun yoktu, çözüm önerilerinizi bekliyorum.
(Evdeki diğer telefonların bazılarında oluyor, 4 tane nispeten eski, 2 tane de güncel telefon var, güncellerde sorun yok, eskilerin de 2 tanesinde bu sorun var.)
(Galaxy M52 5G ve S20 FE modellerinde sorun yaşanıyor,
Galaxy M51 ve Xiaomi Redmi Note 8 Pro modellerinde sorun yok.)
Screenshot_20251021_214252.webpScreenshot_20251021_214236_getir.webpScreenshot_20251021_214223_Hepsiburada.webpScreenshot_20251021_214215_Trendyol.webp

desteğe ilettiğinizde ne cevap aldınız ayrıca modem leş
Henüz desteğe iletmedim, yarın görüşeceğim. Modemi de mecbur veriyorlarmış zaten, kullanmayacaksınız da sizde kalması lazım, saklayın dedi, TT'dan çıkarsanız o zaman geri verecekseniz, kaybederseniz parasını alacaklarını söylediler. Bir de zaten kendi modemimde ev telefonu kablosu girişi yoktu, fiberde ev telefonu hattını modem üzerinde almak gerekiyormuş, bakır kablo iptal oluyormuş.

peki açılmayan cihazlarda dns ayarı yaptınız mı yapmadıysanız yapın, ipv6 açıksa da kapatın modemi resleyin, 2.4 ghz ile 5 ghz ayırın kararsız bağlantı yapmasın

peki açılmayan cihazlarda dns ayarı yaptınız mı yapmadıysanız yapın, ipv6 açıksa da kapatın modemi resleyin, 2.4 ghz ile 5 ghz ayırın kararsız bağlantı yapmasın
Modem arayüzü IPv6 kapatmama izin vermiyor, açık gibi görünüyor ama PC'den ya da mobilden ipv6 test sitelerine girince ipv4 buluyor ama ipv6 bulunamadı diyor, o da biraz garip. 2.4 Ghz ve 5 GHz geçişlerinde sorun yok, kararlı görünüyor, otomatik geçişlerde de kopma görünmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,761
Üyeler
188,474
Son üye
Arda Akçil
Geri