2x16 6000MHz CL30 Ram Önerisi 6000-6500 TL

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
50
AMD Expo özelliği olan 2x16 GB 6000MHz CL30 ram önerebilir misiniz ? Maks bütçe 6500 TL.

Patriot marka ram olmasın.

AMD Expo özelliği olan 2x16 GB 6000MHz CL30 ram önerebilir misiniz ? Maks bütçe 6500 TL.

şuan sıfır ram almak gerçekten mantıklı mı ?
2.elde az kullanılmış veya sıfır(evet denk gelebiliyor) corsair,kingston,xpg,klevv,goodram,geil,team,lexar gibi ramlara bakmanı öneririm. yarı yarıya fiyat düşebilir diye düşünüyorum.

Klevv 6000mhz cl30 hepsiburadada 6100tl felandı klevv Ramler olur genel olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan sıfır ram almak gerçekten mantıklı mı ?
2.elde az kullanılmış veya sıfır(evet denk gelebiliyor) corsair,kingston,xpg,klevv,goodram,geil,team,lexar gibi ramlara bakmanı öneririm. yarı yarıya fiyat düşebilir diye düşünüyorum.
Ram işi sıkıntı kanka ya anakart ram psu ikinci elden alınmaz

RAM fiyatları ciddi şekilde yükseldi hocam, bu yüzden 2. elde KFG marka bir RAM — özellikle max 5-6 aylık, az kullanılmış bir ürün — oldukça mantıklı bir seçenek gibi görünüyor

RAM fiyatları ciddi şekilde yükseldi hocam, bu yüzden 2. elde KFG marka bir RAM — özellikle 5-6 aylık, az kullanılmış bir ürün — oldukça mantıklı bir seçenek gibi görünüyor
Kanka biliyorum Ram fiyatlarını ABD piyasında 6000mhz cl 30 Ramler 140-150 dolarlara kadar çıktı haklısınız ama buna yapacak bir şey yok talep var adamlar 50 nükleer santral gücünü tüketecek yapay zeka yeri felan yapıyorlar Ramde lazım arz çok bu işler kafa yorar ama Ram alınmasını pek tavsiye etmiyorum bilmediğin yerden patlak verebiliyor ki

Kanka biliyorum Ram fiyatlarını ABD piyasında 6000mhz cl 30 Ramler 140-150 dolarlara kadar çıktı haklısınız ama buna yapacak bir şey yok talep var adamlar 50 nükleer santral gücünü tüketecek yapay zeka yeri felan yapıyorlar Ramde lazım arz çok bu işler kafa yorar ama Ram alınmasını pek tavsiye etmiyorum bilmediğin yerden patlak verebiliyor ki
evet haklı yönün var, sana yaşadığım bi olayı anlatayım. sarı siteden ölü fiyat 2x16 crucial pro ddr5 ram aldım
sıfır kapalı kutuydu 2k civarı aldık neyse
paketten çıkarıp, sisteme montajladım. ara ara mavi ekran veriyordu(ram birisinde sıkıntı çıktı). doğrudan garantiye yollayıp sıfır ile değiştirildi.
ondan dolayı kfg ürün alınabilir gibi geliyor.

evet haklı yönün var, sana yaşadığım bi olayı anlatayım. sarı siteden ölü fiyat 2x16 crucial pro ddr5 ram aldım
sıfır kapalı kutuydu 2k civarı aldık neyse
paketten çıkarıp, sisteme montajladım. ara ara mavi ekran veriyordu(ram birisinde sıkıntı çıktı). doğrudan garantiye yollayıp sıfır ile değiştirildi.
ondan dolayı kfg ürün alınabilir gibi geliyor.
Öyle bir durum var evet satıcı düzgünse sorun çıkarmazlar ama benimde Ram anakart psu almak felan biraz korkutuyor psu ve anakart özelinde

Klevv markasını hiç bilmiyorum öneriyor musunuz

Klevv markasını hiç bilmiyorum öneriyor musunuz ?

Klevv markasını hiç bilmiyorum öneriyor musunuz

Klevv markasını hiç bilmiyorum öneriyor musunuz ?
Hynix in kendi markası

Geri