🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler modem düşer mi wifisi iyi çeken düşük ping vericek fiberim yok ama internetim kabloluda iyi wifide arka odalarda çekmiyor sadece TT kendi modemini kullanmıyorum. Önerebileceğiniz model var mı ? Bütçe 1000e kadar çıkarım

Beyler modem düşer mi wifisi iyi çeken düşük ping vericek fiberim yok ama internetim kabloluda iyi wifide arka odalarda çekmiyor sadece TT kendi modemini kullanmıyorum. Önerebileceğiniz model var mı ? Bütçe 1000e kadar çıkarım
Bende modem/router falan bakıyordum hiç güzel bir şey bulamadım

Bende modem/router falan bakıyordum hiç güzel bir şey bulamadım
Ben bunu aldım kullanıyorum gayet sorunsuz,

şöyle bir model de var ikinci elde şu an, pek fiyat farkı yok ama

Fiber yoksa o fiyatlara vdsl çok zor. Bu arada ben mercusys mr90x aldım. iade etmeyi düşünüyorum. Harika bir router openwrt desteği falanda var ama benim planlar değişti.

1761119209132.webp

:kizginpeepo:

konu 603 sayfa olmuş açıldığı günden bellidir bakıyorum bir türlü bir şey alamadım herhalde sorun bende kendimde ürün bulamıyorum nasıl buluyorsunuz siz arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,520
Üyeler
184,319
Son üye
Huzayfe
Geri