Çözüldü✓ 5 Kısa Bip Sesi Çözümü

Evet 24 pin çıksa yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca onboard yani anakart üzerinden görüntü almaya çalışıyorsanız yani harici bir ekran kartınız yoksa da işlemci F serisi olduğundan görüntü gelmeyecek ve 5 bip sesi çıkacaktır

Evet 24 pin çıksa yeter

Ayrıca onboard yani anakart üzerinden görüntü almaya çalışıyorsanız yani harici bir ekran kartınız yoksa da işlemci F serisi olduğundan görüntü gelmeyecek ve 5 bip sesi çıkacaktır
Maalesef sonuç aynı hocam.

işlemcinin alt kısmının fotoğrafını net görünecek şekilde atabilir misiniz tekrar ilk fotoğrafta pek bir şey belli olmuyor özellikle orta kısımdaki komponentlerde hasar var gibi duruyor.

işlemcinin alt kısmının fotoğrafını net görünecek şekilde atabilir misiniz tekrar ilk fotoğrafta pek bir şey belli olmuyor özellikle orta kısımdaki komponentlerde hasar var gibi duruyor.
Buyur hocam

Ekler

• IMG_0043.webp
    IMG_0043.webp
    1.5 MB · Hit: 12
  • IMG_0046.webp
    IMG_0046.webp
    1.2 MB · Hit: 11
  • IMG_0048.webp
    IMG_0048.webp
    1.5 MB · Hit: 9
Buradaki ne tam olarak anlayamadım elinle temizlemeyi dener misin eğer çıkmıyorsa tırnağınla biraz kazıyabilirsin ama sakın metal bir şey değdirme.

Ekler

• IMG_0043.webp
    IMG_0043.webp
    1.4 MB · Hit: 10
Buradaki ne tam olarak anlayamadım elinle temizlemeyi dener misin eğer çıkmıyorsa tırnağınla biraz kazıyabilirsin ama sakın metal bir şey değdirme.
Yok hocam çıkmıyor o sanırım işlemcinin kendisinde var

Yok hocam çıkmıyor o sanırım işlemcinin kendisinde var
İşlemcinin kendisinde öyle bir şey yok elimden abartısız 200 300 intel işlemci geçti. Tırnak ile olmuyorsa bir peçeteye varsa kolonya dökün biraz çıkana kadar ileri geri silin orayı. Kolonya işlemciye zarar vermez ama yinede kurutmak önemli o yüzden aşırıya kaçmadan kolonya dökelim.

İşlemcinin kendisinde öyle bir şey yok elimden abartısız 200 300 intel işlemci geçti. Tırnak ile olmuyorsa bir peçeteye varsa kolonya dökün biraz çıkana kadar ileri geri silin orayı. Kolonya işlemciye zarar vermez ama yinede kurutmak önemli o yüzden aşırıya kaçmadan kolonya dökelim.
Hocam macun dağıtma plastiğine kolonya dökerek baya bir kazıdım fakat o iz çıkmıyor son hali.

Ekler

• IMG_0050.webp
    IMG_0050.webp
    1.6 MB · Hit: 9
İyice kurutalım işlemciyi takmadan önce kolonya nadir de olsa iletkenlik gösterebilir. Bip sesi start verdiğiniz anda mı geliyor sonradan mı geliyor start ile bip sesi arasında ne kadar süre var?

İyice kurutalım işlemciyi takmadan önce kolonya nadir de olsa iletkenlik gösterebilir. Bip sesi start verdiğiniz anda mı geliyor sonradan mı geliyor start ile bip sesi arasında ne kadar süre var?
Şimdi bakıp haber vereceğim

Taktım start verdim 5 6 saniye sonra ötmeye başladı yine.

İşlemci 5 10 saniye içerisinde dokunulmayacak ısıya ulaşıyor çok garip

Şimdi bakıp haber vereceğim

Taktım start verdim 5 6 saniye sonra ötmeye başladı yine.

İşlemci 5 10 saniye içerisinde dokunulmayacak ısıya ulaşıyor çok garip
Fan olmadan 5-10 saniyede o sıcaklıklara ulaşması gayet normal 5-6 saniye sonra bip sesi çıkarması ram hatası olduğunu gösterebilir ram takmadan sadece işlemci ile deneyelim ve kartı 25-30 saniyeden fazla çalıştırmamaya özen gösterelim işlemci ısınabilir bir zararı olmaz ama 1-2 dakika boyunca fansız kalması arızaya sebebiyet verebilir.

Geri