9950x3d2 ile 9850x3d hakkında ne düşünüyorsunuz?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,498

bir sürü video varda ben zach ten gördüğüm için bunu paylaştım dual vcashe olayını beğendim aslında 200w tdp de güzel duruyor anakarttan 230 un üzerinde güç çekmez yüksek ihtimalle genel bakış iyi gibi ama 9800x3d deki anakart yakma olayı gibi olaylar gözlemlenirse şaşırmam sizler ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

bir sürü video varda ben zach ten gördüğüm için bunu paylaştım dual vcashe olayını beğendim aslında 200w tdp de güzel duruyor anakarttan 230 un üzerinde güç çekmez yüksek ihtimalle genel bakış iyi gibi ama 9800x3d deki anakart yakma olayı gibi olaylar gözlemlenirse şaşırmam sizler ne düşünüyorsunuz?
Başka isim mi yoktu 9950x3d2 ne

7800x3d var eskidi hissettiriyor haberler :D bir anda cpu bastılar sanki piyasaya

türkiye için alınmayacak bir cpu türkiyede genelde çok fazla oyun sistemi yapıldıgı için bu kadar yüksek işlemciye gerek yok bunlar render + oyun işi yapanlar için güzel cpu lar

Bence gereksiz bir tık. Zaten zirvedeler şuan böyle hızlı geliştirirlerse bir yerde tıkanırlar

• Beğen
ne diyim ki ALLAH alabilecek kadar zengin etsin beni.

Başka isim mi yoktu 9950x3d2 ne
300mb l3 bellek olunca 9950x3d3 olacak herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkiye için alınmayacak bir cpu türkiyede genelde çok fazla oyun sistemi yapıldıgı için bu kadar yüksek işlemciye gerek yok bunlar render + oyun işi yapanlar için güzel cpu lar
Birde oyunlarda yine tek ccd kullanacağı için iş amaçlı l3 bellek ananımı yapmışlar öyle hissettiriyor oyun bazından en azından tek ccd kullanacak

• Hahaha
300mb l3 bellek olunca 9950x3d3 olacak herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde oyunlarda yine tek ccd kullanacağı için iş amaçlı l3 bellek ananımı yapmışlar öyle hissettiriyor oyun bazından en azından tek ccd kullanacak
dedigim gibi türkiye için gereksiz bir cpu işe yaramaz türkiye için en mantıklı ürün çıkaracaklarsa 9600x3d 9700x3d gibi modeller ve 9500f gibi modeller gelmeli

O ekstra belleğe oyunda çalışan 8 çekirdekli diğer CCD erişebilecekse anlamı var yoksa pek bir anlamı yok. Tabi onlar bunu hayli hayli düşünmüştür aksini beklemem.

2 gün önce okumuştum yapısal tasarımda degisime gitmeleri gerek gitmiyorlar ise çok ısınır bu işlemci 200w ile bence gereksiz 9800x3d bile şuan için fazlasıyla yererli
Profesyonel olanlara hitap ediyor

Fiyatın önemi daha çok eğer güzel fiyatla çıkarır ise iş yapar yoksa aşkoşumun dediği gibi 9500f çıkarsa daha fazla iş yaparlar

2 gün önce okumuştum yapısal tasarımda degisime gitmeleri gerek gitmiyorlar ise çok ısınır bu işlemci 200w ile bence gereksiz 9800x3d bile şuan için fazlasıyla yererli
Profesyonel olanlara hitap ediyor

Fiyatın önemi daha çok eğer güzel fiyatla çıkarır ise iş yapar yoksa aşkoşumun dediği gibi 9500f çıkarsa daha fazla iş yaparlar
Zen 6 yı bekliyorum ben zen 6 sonrası bence baya şey değişecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri