Çözüldü✓ Konsoldan tekrar bilgisayara geçiyorum. Bütçe 30-40k

HSJXNW

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar PC Master Race gençleri
30-35 belki 40k fiyatta pc toplamak istiyorum. En son 2015li yıllarda pc sahibi iken konsola geçtim. Switch xbox vs. Firmaların tüketici düşmanı politikalatından dolayı tekrar bilgisayara geçmeye karar verdim.
Oynayacağım oyunlar Minecraft ve indie oyunlar olacak çoğunlukla. Project zomboid, stardew valley, silk song vs vs...
Ama arada canım çok terar oynamak isterse cyperpunk 2077, AC Valhalla, RDR2 gibi oyunlar da oynamak isterim. Bu dediklerimi illaki süper max. ayarlarda oynamama gerek yok bana 1080p orta ayarlar da gayet yeter. Okuduğunuz ve ilgi alaka gösterdiğiniz için tşkler.

30-35 belki 40k fiyatta pc toplamak istiyorum. En son 2015li yıllarda pc sahibi iken konsola geçtim. Switch xbox vs. Firmaların tüketici düşmanı politikalatından dolayı tekrar bilgisayara geçmeye karar verdim.
Oynayacağım oyunlar Minecraft ve indie oyunlar olacak çoğunlukla. Project zomboid, stardew valley, silk song vs vs...
Ama arada canım çok terar oynamak isterse cyperpunk 2077, AC Valhalla, RDR2 gibi oyunlar da oynamak isterim. Bu dediklerimi illaki süper max. ayarlarda oynamama gerek yok bana 1080p orta ayarlar da gayet yeter. Okuduğunuz ve ilgi alaka gösterdiğiniz için tşkler.
birdahaki ayı bekle güzel sistemler indirime girir

Peki hocam şöyle bir sistem var ya da şu parçalara bir bak düşün gibisinden bir yorumunuz var mı? Kendim yavaş yavaş toplayıp kendim birleştirmek istiyorum.

Hocam tek tek toplamak şuan için hazır sisteme nazaran bi tık pahalı geliyor ancak bu biraz fantazi işi :) ben de kendim iki gün önce 9060xt li sistem topladım vatandan ekran kartı 16.600 e geldi. Diğer parçalarda orta kalitede 32 gb ram 1 tb ssd işlemci 7500 f olacak şekilde yaklaşık 40-41 k yı buldu indirimli topladığım halde. Hazır sistem almayı düşünseydim ortalama 35 bine kapatabilirdim kasayı.

Arkadaşlar itopyadan iyi kötü kendime nasıl bir şeyler alsam diye baktım dün gece ve böyle bir sistem çıkardım. Yanlışlarını veya kötü yanlarını söyler misiniz rica etsem?
İşlemci:
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci
Anakart:
GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart
RAM:
Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz CL INTEL XMP/AMD EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram
Ekran kartı:
ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Bulk Ekran Kartı
Depolama:
Kingstone 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma/4000MB Yazma)
Kasa:
MSI MAG FORGE 120A B65 650 80+ Tempered Glass RGB Fan USB 3.2 ATX Bilgisayar kasası

Totalde 43k ediyor ama bu itopyadaki fiyatı. İllaki sağdan soldan biraz da olsa daha ucuza bulabileceğimi düşünüyorum. Kasada emin değilim, en son alacağım için belki başka bir şey de alabilirim.
Tşkler.

KRAL SANA YAZİM İSTERSEN
İŞLEMCİ 5 7600 AL
EKRAN KARTI 7700 XT GAMİNG OC 12 GB VRAM AL
32 GB DDR5 RAM AL
1 TB M.2 SSD AL
ANAKART FARK ETMEZ
FAN
KASA
FALAN

BUNLAR 40K TUTAR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR