Öneri Teclast Tablet - Harika Kutu İçeriği

Daha Honor markası yokken Teclast tablet üretiyordu aslında. Kanalda videosu var çok eski :D

neden tr gelen modeller giriş seviyesi adam akılı olanları getirmiyorlar bu iş için çok iş görmez sanki

gençler şu ürünü gördüm yeni girdi sanırım piyasaya. Honor muadili olarak görülüyor sanırım globalde. Alnır mı?

Xiaomi garantili tablet problem yaşamazsın kolay kolay aldığında şayet ben Xiaomi kullandığım dönemde bana zorluk çıkarmadılar keza akrabamlarada

neden tr gelen modeller giriş seviyesi adam akılı olanları getirmiyorlar bu iş için çok iş görmez sanki
trde en en düşüğün düşüğü veya en en üst modeller tercih ediliyor çünkü

gençler şu ürünü gördüm yeni girdi sanırım piyasaya. Honor muadili olarak görülüyor sanırım globalde. Alnır mı?

Tablet Piyasasında Fiyattan Anlamam Ama Yanında Gelen Ürünler Ve Tabletin Özellikleri İyi Gibi Geldi Yani Fiyat İyiyse Bakılabilir

Aynı fiyatta a9 plus 128/6 varken buna para verilmez. Kutu içeriğine aldanılmamalı çoğu çer çöp konulmak için konulmuş malzemeler. Bu techlastın içinde unisoc t606 varmış ve bu işlemci bayağı giriş seviyesi.

Yorumları vs çok iyi. Birde amazon globalde satılıyor orada da puanlar çok yüksek. Bence alınır

Fiyata bak hele hele gider Samsung alırım...

Pakete bak samsungda o fiyat kalem bile yok. Bir de ürün konfigürasyonu da başarılı

Geri