lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,750
mhhhhhhh yeni mahsul yenur omega 5
Şu konuda bile zihnin haklı ve haksızı belirleme ihtiyacı duyuyor.Hiçmi haklı olamadın şu hayattabirde haklımı çıkmaya çalışıyorsun sen tavsiye vermemişsin direkt bu paraya sırf 320 hz diye 1080p monitör alınmaz demişsin algı yapmaya çalışan sensin şuan xd
Fps oynuyorsa çok mantıklı1080p monitöre 7.500TL vermek ne kadar mantıklı?
Bu monitör özelliklerinden dolayı alınır ha kronik bir sorunu vs vardır bildiğin o zaman eyvallah doğrudan alınmaz demek yanlış fps oyuncuları yüksek hz tercih ediyor bildiğin gibi .Şu konuda bile zihnin haklı ve haksızı belirleme ihtiyacı duyuyor.Hiçmi haklı olamadın şu hayatta
"Bu paraya 1080p monitör alınmaz" demek zaten tavsiye değil midir?Hemen k*d*rma aşamasına geçmen de ayrı bir konu.Burada ben "bu monitör alınmaz" diyince o monitör piyasasan kaldırılmıyor yani,sakin ol.
![]()
Dostum daha fazla konuşma istersen, haklı değilsin yani. Fps oyuncusu alır zaten bunu, ne 2k falan karıştırıyorsun.Şu konuda bile zihnin haklı ve haksızı belirleme ihtiyacı duyuyor.Hiçmi haklı olamadın şu hayatta
"Bu paraya 1080p monitör alınmaz" demek zaten tavsiye değil midir?Hemen k*d*rma aşamasına geçmen de ayrı bir konu.Burada ben "bu monitör alınmaz" diyince o monitör piyasasan kaldırılmıyor yani,sakin ol.
![]()
320 hz ve ips ?1080p monitöre 7.500TL vermek ne kadar mantıklı?
Dostum FPS oyunları için 1080p 23.6”-24” monitör bir standarttır. Muhtemelen bu paraya 27” 1440p bi monitör almayı önerirdin, o monitörlerin ppi değeri 24” 1080p monitörlere göre epey farklı olduğundan 27” 1440p monitörde ölçeklendirme kapalı şekilde oyunu 1080p açarsan, ekranın dört bir yanında siyah barları görmeyi sorun etmesen bile göreceğin görüntü 24 inçten çok daha küçük olur. Ha 24” dolduracak kadar piksel değiştireyim dersen bunu aspect ratio(16:9) bozmadan en yakın 2304x1296’da yapabilirsin ama bu seferde hem epey piksel fazlalığı olur, hem de her oyun native olarak bu tür custom resolutionları desteklemeyebiliyor.Şu konuda bile zihnin haklı ve haksızı belirleme ihtiyacı duyuyor.Hiçmi haklı olamadın şu hayatta
![]()
Dostum FPS oyunları için 1080p 23.6”-24” monitör bir standarttır. Muhtemelen bu paraya 27” 1440p bi monitör almayı önerirdin, o monitörlerin ppi değeri 24” 1080p monitörlere göre epey farklı olduğundan 27” 1440p monitörde ölçeklendirme kapalı şekilde oyunu 1080p açarsan, ekranın dört bir yanında siyah barları görmeyi sorun etmesen bile göreceğin görüntü 24 inçten çok daha küçük olur. Ha 24” dolduracak kadar piksel değiştireyim dersen bunu aspect ratio(16:9) bozmadan en yakın 2304x1296’da yapabilirsin ama bu seferde hem epey piksel fazlalığı olur, hem de her oyun native olarak bu tür custom resolutionları desteklemeyebiliyor.
Yani özet olarak herkesin ihtiyacı bir değil. Sen “isterse 500 hz olsun yine de alınmaz” gibi bir yorumu neye istinaden yapıyorsun mesela? Tartışmak yerine bir argüman sunsan da bilgilensek.
Kardeşim fps oyuncusu alsın zaten ne muhalefet oluyorsun?Dostum daha fazla konuşma istersen, haklı değilsin yani. Fps oyuncusu alır zaten bunu, ne 2k falan karıştırıyorsun.
Bilader senin kafanmı güzel elemanlar sana zaten bu monitör yüksek hertz isteyenler için onlarda zaten oyunu senin benim gibi oynayan adamlar değiller 2k 27 da oynayamazlar diyorlar sana hala 2k 27 diyorsun hayır montitör öneri postu olsa anlarım 2k 27 öner bunun yerine normal adam içinde bu normal adamlar için değil kiBu fiyata yüksek hz'den feragat edilerek 2k 27 inç monitör alınabilir.Eğer boyut takıntısı olan birisi varsa 24 inç monitör var.En azından görüntü anlamında bir gelişme yaşanmış olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim fps oyuncusu alsın zaten ne muhalefet oluyorsun?
Rezil oldun sus artık.Kaç kişi seni eleştiriyor.Hala bıdı bıdı yapıyorsun.Haksızsın bitti nokta.Bu fiyata yüksek hz'den feragat edilerek 2k 27 inç monitör alınabilir.Eğer boyut takıntısı olan birisi varsa 24 inç monitör var.En azından görüntü anlamında bir gelişme yaşanmış olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim fps oyuncusu alsın zaten ne muhalefet oluyorsun?