İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

k0nst4nz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,636
Selamlar arkadaşlar 12K Hit'e ulaşmış bir "Amazon DarmoShark Top75 1652 TL" konusu var görmüşsünüzdür. Ürünü alanlardan biri benim ve kargo bu sabah geldi. Herhangi bir vergi çıkmadı. Gelin ürünü beraber inceleyim neyin ne olduğuna bakalım. Kutu içeriğini çekmedim fakat keycaps ve switch sökücü, kablo ve dongle uzatıcı birde sticker falan çıktı. Alanlara piyango çıktı al-sata da gider kullanmaya da. Ben kullanan tarafta olucam :D

Vergi çıkmama sebebi muhtemelen bu.
WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.12.02.webp

Ürünün kutusu bildiğimiz Darmoshark TOP75 kutusu.
Screenshot_3.webp

Kutunun arkasındaki etiketler de bu şekilde.
WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.04.53.webp

Evet beklenen oldu ve ürün gerçekten Darmoshark TOP75 çıktı :D 1552 TL'ye 3999 TL'lik klavyeyi almış olduk.
WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.04.52.webp

WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.04.53 (2).webp

PCB ve Switch'e bir göz atalım :
WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.13.44.webp

Ekranı da gayet güzel çalışıyor
WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.04.54.webp

Switchlerin markasını çok merak etmiştim Darmoshark yazıyor üstünde. Kendi switchleri. TTC'ye ürettiriyorlar diye biliyorum. Klavye konusunda çok bilgili olan bi yakınıma sorduğumda giriş seviye durmuyor gayet iyi görünüyor dedi ona da götürücem beraber bakıcaz zaten.
Screenshot_2.webp
Screenshot_1.webp

KB904L ile duruşu bu şekilde.
WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.07.08.webp

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.04.52 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.04.52 (2).webp
    123.5 KB · Hit: 140
Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar 12K Hit'e ulaşmış bir amazon darmoshark top75 1552 tl konusu var görmüşsünüzdür. Ürünü alanlardan biri benim ve kargo bu sabah geldi. Hehangi bir vergi çıkmadı. Gelin ürünü beraber inceleyim neyin ne olduğuna bakalım. Kutu içeriğini çekmedim fakat keycaps ve switch sökücü, kablo ve dongle uzatıcı birde sticker falan çıktı. Alanlara piyango çıktı al-sata da gider kullanmaya da. Ben kullanan tarafta olucam :D

Vergi çıkmama sebebi muhtemelen bu.
Alıntıyı görüntüle

Ürünün kutusu bildiğimiz Darmoshark TOP75 kutusu.
Alıntıyı görüntüle

Kutunun arkasındaki etiketler de bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle

Evet beklenen oldu ve ürün gerçekten Darmoshark TOP75 çıktı :D 1552 TL'ye 3999 TL'lik klavyeyi almış olduk.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

PCB ve Switch'e bir göz atalım :
Alıntıyı görüntüle

Ekranı da gayet güzel çalışıyor
Alıntıyı görüntüle

Switchlerin markasını çok merak etmiştim fakat herhangi bir marka yazmıyor üstlerinde. Klavye konusunda çok bilgili olan bi yakınıma sorduğumda giriş seviye durmuyor gayet iyi görünüyor dedi ona da götürücem beraber bakıcaz zaten.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

KB904L ile duruşu bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Yeşil switch ile gelmemiş

hayırlı olsun hocam benimki de p.tesi elime ulaşır inş, yeşil gradient keycaps + graywood v4 çekmeyi düşünüyorum yakışır bence

hayırlı olsun hocam benimki de p.tesi elime ulaşır inş, yeşil gradient keycaps + graywood v4 çekmeyi düşünüyorum yakışır bence
sağol hocam sana da hayırlı olsun. son halini foto at hocam leobog yakışır bu klavyeye switchler noname sanırsam. ben yarın tamamını lubelayacağım lube rehberi yapıcam ses ve his farkını elimden geldiğince sergilemeye çalışıcam. eğer imkanın varsa sende lubela derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de dağıtımda bakalım
haftaya kalmaması iyi olmuş hocam gelsin de sen de yorumlarını yap dinleyelim

Asıl switchleri pahalıydı , fiyatı da bu yüzden uygun muhtemelen neyse yine de ucuz ho herkese

Asıl switchleri pahalıydı , fiyatı da bu yüzden uygun muhtemelen neyse yine de ucuz ho herkese
1552 ye aldığımızı düşünürsek bir nebze alt kalite switch olsun hiç farketmez bence

kaçırdığıma en üzüldüğüm klavye bu olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri