İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

hocam pazar saat 13.30 da başladım akşam 21.00 gibi bitti bir pazarımı vermem çok pahalıya patlar :D

kitteki lube miktarı çok fazla 2 tane %75 klavye lubeladım hala 1 tane %75 yağlayacak kadar var fazlası bile kalır.
link : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL25SQ1M?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Reis kendi sw lerinimi lubeladın yoksa başka sw mi taktın sanki başka sw takıcam diye bir gönderin vardı kendi sw leri baya kaliteli linear bir sw linear olması çok hoşuma gitti eski klavyemde linear onu yedeğe kaldırdım belki arada dönüşümlü kullanırım kimisi yükselik ayrından şikayet etmiş bence yükseliği çok ideal elime tam oturuyor.

Ek olarak Darmoshark M3s mausum vardı şimdi top75 ile güzel ikili oldular.

Ekler

• Screenshot_2025-11-07-12-17-20-413_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-11-07-12-17-20-413_com.whatsapp.webp
    61.4 KB · Hit: 17
Reis kendi sw lerinimi lubeladın yoksa başka sw mi taktın sanki başka sw takıcam diye bir gönderin vardı kendi sw leri baya kaliteli linear bir sw linear olması çok hoşuma gitti eski klavyemde linear onu yedeğe kaldırdım belki arada dönüşümlü kullanırım kimisi yükselik ayrından şikayet etmiş bence yükseliği çok ideal elime tam oturuyor.

Ek olarak Darmoshark M3s mausum vardı şimdi top75 ile güzel ikili oldular.
yok başka switch takmadım kendi switchleri ile kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yağ ne kadar gidiyor?Bu markaya bağlı fakat ortalama tahmininiz var mı
tahmini 1-1.5 sene civarı gidiyor kullanım yoğunluğuna da bağlı ama yılda bir yapmak faydalı

optik klavyeler yağlanır mı hocam? chatgptye sordum yağlanmaz dedi ama bilemedim. bir de yağlarken switchi bozma ihtimalimiz var mı?
optikler hakkında bilgim yok. switchin yağ sürülecek yerleri belli. onun haricinde bir yere sürmemek ve fazlaya kaçmamak lazım. fazla olursa balçık gibi hissettiriyor. manyetik switchte böyle bir dert yok ama normal switchlerde bakır plakalara değdirilmemesi gerekiyor.

yok başka switch takmadım kendi switchleri ile kullanıyorum

tahmini 1-1.5 sene civarı gidiyor kullanım yoğunluğuna da bağlı ama yılda bir yapmak faydalı

optikler hakkında bilgim yok. switchin yağ sürülecek yerleri belli. onun haricinde bir yere sürmemek ve fazlaya kaçmamak lazım. fazla olursa balçık gibi hissettiriyor. manyetik switchte böyle bir dert yok ama normal switchlerde bakır plakalara değdirilmemesi gerekiyor.
Çok üşeniyorum şu looplama işine linear zaten baya yumuşak yapınca çok farkediyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri