Rx6800 driver sorunu

4HMET678

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
486
selamlar, amdnin eski kartlarındaki sorunlar bir türlü ne bitiyor nede azalıyor. bf6 oynuyorum sürümüm 25.10.1 di bugun oyun açılmadı driverda sorun olduğunu belirten bir hata verdi. bende 25.9.1i kurdum. şimdide oyunun akıcılığı gitti ve oyun menüde 40fpsye düşüyor hiç bir oyun ayarını değişmedim sadece driveri değişince bu oldu ve az önce pc dondu ekran siyah oldu son zamanlarda bunu çok yaşıyorum. Bu sorunlar hakkında düşünceniz nedir ve hangi driveri kurmalıyım sizce? 25.10.1i bf6 sürümü olduğu için kurmuştum şimdi onu tekrar kurup bidaha denicem

6600 kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır sorun yaşadığımı söyleyemicem yine de eski sürümleri deneyin siz.

6700xt var 25.9.2 surumünde sıkıntı yasamıyorum
25.3.1 dene surum olarak

şimdi bi 25.9.2yi denicem. Birde ben ddu ile silerken güvenli moda geçmiyorum bir şey farkedermi
bende gecmıyorum tavsıye edılen sıldıkten sonra yenıden baslatı secıyorum kendı zaten sıkıntı olur dıye guvenlı yenıden baslatma noktası kaydedıyor dıye bı uyarı verıyor

6600 kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır sorun yaşadığımı söyleyemicem yine de eski sürümleri deneyin siz.
bende anlamadımki hocam benimde 1.5 yıl olmak üzere 6800le ama son 1 2 aydır çok can sıkıcı şeyler yaşıyorum. aslında am5e geçtikten sonra olmaya başladı. pc donuyor oyunlarda bi anda siyah ekran kalıyor tuştan reset atıyorum ondan sonra saçma saçma kasmalar oluyor boştayken.

6700 xt 7900 xt surekli en güncel sürümü yüklüyorum bende bi sorun yaşamadım karttan karta değişiyor mu acaba

6700 xt 7900 xt surekli en güncel sürümü yüklüyorum bende bi sorun yaşamadım karttan karta değişiyor mu acaba
hocam ben 1.5 ay kadar önce am5e geçtim. son 1 aydır saçma saçma sorunlar var neyden kaynaklı inanın bende bilmiyorum. bf6 çıktığından beri 25.10.1 sorunsuzdu şimdi oda sorun çıkarttı

arkadaşımda 9070xt var o hiç sorun yaşamıyor. amd eski kartlara üvey evlat muamelesi çekiyor.

at çöpe gitsin amd ekran kartı sonuçta çöp
o kadarda değil hocam. amd ekran kartları her zaman f/p anlamında iyi fakat eski serilerde böyle sorunlar var. imkan olursa bende nvidia geçmek istiyorum ama arada fiyat farkı uçurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu kartı geçen sene 9000 liraya aldım bunun nvidiada karşılığı hangi kart ve 2.el piyasası şuan ne sen onu söyle
at çöpe gitsin amd ekran kartı sonuçta çöp

3050 mı kullanıyorsun ya da 2060
yok

o kadarda değil hocam. amd ekran kartları her zaman f/p anlamında iyi fakat eski serilerde böyle sorunlar var. imkan olursa bende nvidia geçmek istiyorum ama arada fiyat farkı uçurum

ben bu kartı geçen sene 9000 liraya aldım bunun nvidiada karşılığı hangi kart ve 2.el piyasası şuan ne sen onu söyle
model düşürücen nvidia alıcan gerekirse amd ekran kartları çöptür malesef ne kadar performanslı olsalar da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,938
Üyeler
184,082
Son üye
AgentSoul
Geri