❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

,

Hocam mal darmoshark top75 kutusuda orji. şuan bu klavyeden yazıyorum ve aulaya göre pek tok sesi yok ikiside önümde. blue switchin sessiz hali gibi. renk modları vs fena yanarlı dönerli geldi bana. fn home ile mod fen pgup ile renki değişiyor pgdn garip modlarında içinde farklı davranmasını sağlıyor varyasyon gibi. kutu içeriği dongle usba- usbc + iki tarafı dişi usbc-usba adaptör çıktı birde switch ve tuş çıkarma auladaki ile aynı ama ek olarak dandik bir tuş çıkarma aparatı daha çıktı. driver kurdum ekrana gif atabiliyoıruz ama sadece kablolu modda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntü bu şekilde. Sabah aras kargonun kapıya dayandım arabanin içinden aldım😁
Işıklar aşağı mu yukarı yönlü mu

Kargo geldi, gerçekten Darmoshark'mış :hoba:. Üzerinde Darmoshark yazan beyaz switchlerle geldi. Basımı çok hafif, Creamy bir ses yok ve çok sesli değiller. Driver ve firmware güncellemesini de yaptım. Knob ve aydınlatması çok hoş. Ayrıca knoba driver üzerinden, sola-sağa çevirme ve tıklama işlevlerine medya veya mouse komutları gibi farklı fonksiyonlar atanabilme imkanı da var. Alanlara hayırlı olsun, İnşallah sorunsuz kullanırsınız🙏.

ssssssss.webp

Kargo geldi, gerçekten Darmoshark'mış :hoba:. Üzerinde Darmoshark yazan beyaz switchlerle geldi. Basımı çok hafif, Creamy bir ses yok ve çok sesli değiller. Driver ve firmware güncellemesini de yaptım. Knob ve aydınlatması çok hoş. Ayrıca knoba driver üzerinden, sola-sağa çevirme ve tıklama işlevlerine medya veya mouse komutları gibi farklı fonksiyonlar atanabilme imkanı da var. Alanlara hayırlı olsun, İnşallah sorunsuz kullanırsınız🙏.

Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun hocam piyango vurdu resmen :D keşke 1-2 tane yedek switch atsalarmış kutuya kb904l'de bile 2 adet var

hayırlı olsun hocam piyango vurdu resmen :D keşke 1-2 tane yedek switch atsalarmış kutuya kb904l'de bile 2 adet var
Evet katılıyorum. Bende şaşırdım acaba switch koymayı unuttular falan sandım. Global satış fiyatına göre kutu içeriği zayıf, kablo da örgü olmalıydı.

Evet katılıyorum. Bende şaşırdım acaba switch koymayı unuttular falan sandım. Global satış fiyatına göre kutu içeriği zayıf, kablo da örgü olmalıydı.
evet her şeyi geçtim örgü kablo şarttı. havitin örgülü kablosunu kullanıyorum darmonun kablosuyla haviti de kardeşime verdim o örgüsüz kullansın hashdhsadh

Benim hala işlenmemiş :( yarın teslim olur ilinizi bilmiyorum ama. Bugün benimkini de alırlarsa yarın gelir.
Hocam bizim klavyeyi göndermişlermi ne diyorsun güncelleme almış

Ekler

• Screenshot_2025-10-25-20-05-14-685_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-25-20-05-14-685_com.android.chrome.webp
    105.4 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Geri