.....Z

Dostum bu soruna kim bilir forumda 15 20 kişi cevab vermiştir ama halen tedirginsin. Bence senin acilen bir psikiyatriye gitmen lazim birinden destek alman lazim. Bak harbi diyorum bu dediklerini lisede kimse yapamaz boşuna bu kadar korkuyosun bu gidişle şizofreniye kadar yolu var. Bu konuyu bence uzatmaman gerek yada çözüme ulaştırman
Hocam iyiyim ben sadece bu olay kafama takıldı, siz bilirsiniz size soruyorum virüslü telefona takılı hatta virüs bulaşır mı

telefona kolay kolay virüs bulaşmaz. bak rahatlaman için bilgisayardan örnek vereyim sana torrenten bütün hikayeli oyunları indirirm türkçe çeviri hangi sitede varsa gözüm kapalı indiririm indirdiğim dosyada virüs olduğu çıkıyor ama izin ver yapıp kabul de ediyorum yeri geliyor virüs programınıda kapatıyorum. bu kadar paranoyak etme kendini boş yere sıfırlamaya para vermişin yazık günah deyil mi. ben cs yada eskiden valo oynarken tartıştığım kişilere telefon numaramı veriyordum bir şey olduğu yok. iyi geceler.

Teorik olarak birçok şey mümkün olduğu için sapıtıp kafayı yemeye gerek yok. Güncel cihazları devletler açamıyor ortaöğretimli bebeler mi virüs atacak?

En doğrusunu yapıyorsun zaten. Telefonun yanındayken fazla konuşma. Kameraya da yara bandı yapıştır. Bir de telefonu okula götürme. Zaten kutuya atıyorsunuz. Evde kalsın ama kapalı olsun. Eviniz izleniyor olabilir. Üzerindeyken de kapalı olsun. RAT çok teklikeli. Kasperski başa çıkabilir mi? O da şüpheli.

En doğrusunu yapıyorsun zaten. Telefonun yanındayken fazla konuşma. Kameraya da yara bandı yapıştır. Bir de telefonu okula götürme. Zaten kutuya atıyorsunuz. Evde kalsın ama kapalı olsun. Eviniz izleniyor olabilir. Üzerindeyken de kapalı olsun. RAT çok teklikeli. Kasperski başa çıkabilir mi? O da şüpheli.
Hocam o kadar kişi cevap verdi kimse senin kadar abartılı demedi

Geri