💰🟡 GRAM-ONS ALTIN DÜŞÜYOR!!!

altını arttıran sebeplerin hiç biri ortadan kalkmadığı için sıkıntı yok hala artmaya devam edecektir

Yükseliyor konu açılıyor düşüyor konu açılıyor. Yarın yükselecek gene konu açılacak. Eğer 1 ay sonra bozdurmayacaksaniz zarar diye bir şey yok

sıkıntı altının artmasını istemeniz bence. üç beş lira kar edicez diye global denge çöküyor herşeyin fiyatı değişiyor...3

Hazır düşüşteyken alsam mı diyorum ya, yılı 6bin bandında kapatır gibi en az ama altın ya bu niye bu kadar oynak anlam veremiyorum.

evet kasayı sattım 2 kuruş kazanmak için altına yatırım dedim.
belli parçalar zam yedi altın aldım para ona denk geldi zirvenin en tepe çizgisinden oda.
şuan çakıldı hem pc gitti hem altın mental sağlık :kekw:
ne zaman bir şey satsam piyasa tepe taklak oluyor.
elde ne var şuan hava boşluğu ve düşen altın :D
aralık artar diyorlar sanki böyle uzun zaman artmayacak gibi geliyor bana.
kasımda kötü artık indirim olsa taksit az olur veya olmaz indirimde olmayabilir.
yırtınarak taksit ödeme zamanı geldi yine bana kendime eziyet.

hocam kimin önerisini dinledinizde alım yaptınız yani asrın hatası altın böyle yükselirken almak.

Bu arada bir süre yataya bağlayacağını düşünüyorum onsun tekrardan 4300 seviyelerine gelmesi epey uzun zaman alıcagını düşünüyorum he türk lirası değer kaybı sebebiyle gram altın yükselebilir ama o yükselişe aldanmayın gerçek yükselişi ons ile takip edebilirsiniz.

yatırım tavsiyesi değildir

tekrardan yaazıyorum "Uçmakta olan rokete binilmez"
Hocam altın elinde sonunda yükselecek zaten bence kimse kisa vaadeli kâr icin almamali uzun vadede her türlü kazandirir yil başına belki 7 bile olur gram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

400 ve 1900 liradan aldım 😂 heyecana gerek yok
600 ve 2100 den alim hepsini

Buradan ufak bir uyarı daha yapayım. Asla elinizdeki tüm parayla bir emtiaya girmeyin. En kötü yarı yarıya yapın ki oldu da düşerse alttan alıp ortalama düşürme imkanınız olsun. Kardan zarar etmek mi sermayeden zarar etmek mi? Ben kardan zararı tercih ederim.

Diğer uyarımda piyasa hiçbir zaman sadece teknik analizle ilerlemez. Hem tekniği hem trendi iyi takip etmek lazım. Gaza gelmemek lazım. Çok kazanıcam derken çok kaybetmenin de olabileceğini hesaplamak lazım.

Son uyarım da bonus olsun. Bir emtia herkesin diline düştüyse uygun yerden çıkıp beklemek en iyisidir:) Godomanlar büyük vurgun yapacak demektir.

sıkıntı altının artmasını istemeniz bence. üç beş lira kar edicez diye global denge çöküyor herşeyin fiyatı değişiyor...3
altını olan artsın ister olmayan da düşsün. sorun nedir bunda? altını olan 3-5 kar ederse olmayan da 3-5 zarar eder bir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok komik değil mi kanka :D @BabaVoss7

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri