Geçer ama yıl sonunda değil bence ytdyaklaşık -40k oldu bendeki bakiyeama yıl sonuna kadar 6k yı geçeceğini düşünüyorum 24 ayar için konuşuyorum.
global denge dediğin şeyi %80 amerika oluşturuyor. bana kalırsa çöksün daha iyisıkıntı altının artmasını istemeniz bence. üç beş lira kar edicez diye global denge çöküyor herşeyin fiyatı değişiyor...3
Hocam altın elinde sonunda yükselecek zaten bence kimse kisa vaadeli kâr icin almamali uzun vadede her türlü kazandirir yil başına belki 7 bile olur gramhocam kimin önerisini dinledinizde alım yaptınız yani asrın hatası altın böyle yükselirken almak.
Bu arada bir süre yataya bağlayacağını düşünüyorum onsun tekrardan 4300 seviyelerine gelmesi epey uzun zaman alıcagını düşünüyorum he türk lirası değer kaybı sebebiyle gram altın yükselebilir ama o yükselişe aldanmayın gerçek yükselişi ons ile takip edebilirsiniz.
yatırım tavsiyesi değildir
tekrardan yaazıyorum "Uçmakta olan rokete binilmez"
600 ve 2100 den alim hepsini400 ve 1900 liradan aldımheyecana gerek yok
altını olan artsın ister olmayan da düşsün. sorun nedir bunda? altını olan 3-5 kar ederse olmayan da 3-5 zarar eder bir şey olmazsıkıntı altının artmasını istemeniz bence. üç beş lira kar edicez diye global denge çöküyor herşeyin fiyatı değişiyor...3