BİLGİSAYARIMA TAVSİYE VERİR MİSİNİZ?

İşlemci İntel İ7 6700
Ekran Kartı Asus ROG 2080TI
Ram 16GB DDR4 Gskill
POWER ZOKO 700W
SSD 256 Gb
Harddisk 2TB
İşlemci Fanı ZOKO ICE PRO BP6
Kasa Game in Game Dream 10x12cm

oyunlarda kasma yapıyor arkadaslar anlam veremiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

artık işlemci ölü

artık güncel oyunlarda harddisk kabul etmiyor oyunları hdd den oynuyorsan kasar yeni oyunlarda ssd zorunlu

ekran kartı yeterli hala

yapacagınız en iyi iş

2.elden ryzen 5600 + sfır b550 anakart + 2 tb m2 ssd alırsanız raminizide kullanabilirsiniz eger 4 slotlu bir b550 anakart alırsanız 2x8 daha alıp rami 32 gb quad yapabilirsiniz

Zokonun kasaları iyi de psu'ları çok ta iyi değildi sanırım keşke bir tık araştırarak alsaydınız.
kasa powerı dükkanlarından aldım oradaki abi sen bana güven al dedi bende ikna oldum aldım:ROFLMAO::ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artık işlemci ölü

artık güncel oyunlarda harddisk kabul etmiyor oyunları hdd den oynuyorsan kasar yeni oyunlarda ssd zorunlu

ekran kartı yeterli hala

yapacagınız en iyi iş

2.elden ryzen 5600 + sfır b550 anakart + 2 tb m2 ssd alırsanız raminizide kullanabilirsiniz eger 4 slotlu bir b550 anakart alırsanız 2x8 daha alıp rami 32 gb quad yapabilirsiniz
hocam hddnin içinde sadece oyun yok ama oyun için 1 tb m2 mi alsam acaba 1 m2 slotum boş farkeder mi güncel durumda i7 6700le

kasa powerı dükkanlarından aldım oradaki abi sen bana güven al dedi bende ikna oldum aldım:ROFLMAO::ROFLMAO:

hocam hddnin içinde sadece oyun yok ama oyun için 1 tb m2 mi alsam acaba 1 m2 slotum boş farkeder mi güncel durumda i7 6700le
çok fark olmaz çünkü 6.nesil intel oldugu için saf güç olarak artık güçsüz alıyor hdd kaynaklı texture ve ufak tefek kasmalaı çözsede güncel oyunların istedigi sistem gereksinimlerinin altında kalıyorsunuz

En masrafsız yolun

Am4 anakart 5600 felan bir işlemci ikinci elde kombin olarak satanda çok

Bir de m2 ssd 1 tb al sistemi ve bir kac oyunu oraya yükle hdd yi depo olarak kullan

çok fark olmaz çünkü 6.nesil intel oldugu için saf güç olarak artık güçsüz alıyor hdd kaynaklı texture ve ufak tefek kasmalaı çözsede güncel oyunların istedigi sistem gereksinimlerinin altında kalıyorsunuz
teşekkür ederim hocam

En masrafsız yolun

Am4 anakart 5600 felan bir işlemci ikinci elde kombin olarak satanda çok

Bir de m2 ssd 1 tb al sistemi ve bir kac oyunu oraya yükle hdd yi depo olarak kullan
sanırım dediğiniz şekilde en masrafsız onu yapacak gibiyim

teşekkür ederim hocam

sanırım dediğiniz şekilde en masrafsız onu yapacak gibiyim
zaten söyle düşünün artık yeni nesil bf6 yada black ops 7 yi oynama sansınız olmaz çünkü bu oyunlar zorunlu tpm 2.0 istiyor sizin anakartınızda tpm 2.0 modülü oldugunu düşünmüyorum o yüzden artık degiştirmek zorundasınız eger oyun oynamak istiyorsanız

zaten söyle düşünün artık yeni nesil bf6 yada black ops 7 yi oynama sansınız olmaz çünkü bu oyunlar zorunlu tpm 2.0 istiyor sizin anakartınızda tpm 2.0 modülü oldugunu düşünmüyorum o yüzden artık degiştirmek zorundasınız eger oyun oynamak istiyorsanız
bf6 aldım daha kurmak nasip olmadı ama hal boyleyse sistemi değiştirip kurucam

bf6 aldım daha kurmak nasip olmadı ama hal boyleyse sistemi değiştirip kurucam
sistem gereksinimlerine bakarsanız minimum 8.nesil intel istiyor onlarda tpm 2.0 modülü var demektir zaten windows 11 de kuramaman lazım tpm 2.0 istiyor oda

tpm ne oluyor hocam tam olarak
tpm bilgisayarların ankartında bulunan bir çip

Güvenilir Platform Modülü (TPM), şifreleme ve şifre çözme için kullanılan şifreleme anahtarlarını güvenli bir şekilde depolayarak güvenliği artırmak için tasarlanmış bilgisayarınızın ana kartında özel bir yongadır. İşletim sisteminizin ve üretici yazılımınızın orijinal olmasını ve üzerinde oynanmamasını sağlar.

İşlemci İntel İ7 6700
Ekran Kartı Asus ROG 2080TI
Ram 16GB DDR4 Gskill
POWER ZOKO 700W
SSD 256 Gb
Harddisk 2TB
İşlemci Fanı ZOKO ICE PRO BP6
Kasa Game in Game Dream 10x12cm

oyunlarda kasma yapıyor arkadaslar anlam veremiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
bütçe ne?
sıcaklıklar ne?
tüm parçalar eski ölü yatırım olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,166
Üyeler
185,229
Son üye
Father