Bunlar kılın nasıl acaba sıcak tutuyor mu bot niyetine giyilir miContinental olanda indirimdeydi. Ax5 görürsün Continental olanlar tabanı yıpranmıyor neredeyse
Bunlar kılın nasıl acaba sıcak tutuyor mu bot niyetine giyilir miContinental olanda indirimdeydi. Ax5 görürsün Continental olanlar tabanı yıpranmıyor neredeyse
Tam olarak bot değil aşırı soğuklarda giyemessin. Ama su geçirmez O yüzden kalın çorapla belki giyilebilirBunlar kılın nasıl acaba sıcak tutuyor mu bot niyetine giyilir mi
Anladım ozaman çokta gerek yok gibi genel olarak kışlık arıyorum. Sıcak tutanTam olarak bot değil aşırı soğuklarda giyemessin. Ama su geçirmez O yüzden kalın çorapla belki giyilebilir
Su geçirmez özelliği yok diyor satıcı, dostum. Paylaşılan ürün için.Tam olarak bot değil aşırı soğuklarda giyemessin. Ama su geçirmez O yüzden kalın çorapla belki giyilebilir
Ax5 için söyledim. Yanlış anlaşılmış kusura bakmayın gore-tex özellikli olanlar suya toza karşı dayanıklıSu geçirmez özelliği yok diyor satıcı dostum. Paylaşılan ürün için
Lumberjack yarım botları var ben onu kullanıyorum. Düz bot alıcaksan yeşil kunduraya bak websitesine tr deki çoğu botun üreticisi o çok ucuza bulabilirsin.Anladım ozaman çokta gerek yok gibi genel olarak kışlık arıyorum. Sıcak tutan
Bakayım hocam teşekkür ederimAx5 için söyledim. Yanlış anlaşılmış kusura bakmayın gore-tex özellikli olanlar suya toza karşı dayanıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lumberjack yarım botları var ben onu kullanıyorum. Düz bot alıcaksan yeşil kunduraya bak websitesine tr deki çoğu botun üreticisi o çok ucuza bulabilirsin.
Tam olarak bot değil aşırı soğuklarda giyemessin. Ama su geçirmez O yüzden kalın çorapla belki giyilebilir
Hocam göremedim indirimde ax5Bakayım hocam teşekkür ederim
Gtxsiz modele göre pahalıymış.Önceki mesajlarımda fotoğrafı var 3küsür e almıştım. Bitmişse bilmiyorum
Ax5in gore-tex'siz modeli yok diye biliyorum.Gtxsiz modele göre pahalıymış.
linktekrar stoğa girmiş üstelik premiıumla alırsanız 500tl kupon verıyor 2.300tl ye geliyor.