Oktayerglu0
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda wireless kulaklık almayı düşünüyorum razer barracuda x chroma / steelseries nova 5 arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz ?
Her ikisindede uygulama desteği var ama bazı forumlarda nova 5 için ses sorunları olduğunu gördüm ses seviyesi % 80 altında olduğu zaman sesler bozuluyormuş bende ses seviyesini fix 50 60 civarlarında tuttuğum için karar veremedimUygulama destekli steelseries derim. Kullanıcı yorumlarına bakarak ürünü almanı tavsiye ederim.
Razer uygulamayı sadece kullanan birisine veriyor sayfasında gir bak istersen. Yorumlara bakarak istediğini al, zaten razer da alsan uygulama olarak steelseries kullanabilirsin.Her ikisindede uygulama desteği var ama bazı forumlarda nova 5 için ses sorunları olduğunu gördüm ses seviyesi % 80 altında olduğu zaman sesler bozuluyormuş bende ses seviyesini fix 50 60 civarlarında tuttuğum için karar veremedim
Saolasın kardeşim başka önerebileceğin farklı bir marka var mı?Razer uygulamayı sadece kullanan birisine veriyor sayfasında gir bak istersen. Yorumlara bakarak istediğini al, zaten razer da alsan uygulama olarak steelseries kullanabilirsin.
Corsair önerebilirim, msi pek tutulmadı stokta yoktur diye önermiyorum. Skullcandy önerebilirim.Saolasın kardeşim başka önerebileceğin farklı bir marka var mı?