❌İndirim Bitti! Razer Goliathus X Genshin İmpact 699 TL (Mouse pad)

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
561
Bu yıl mouse pad koleksiyonu yapmaya başladım ve koleksiyonluk ürün araştırırken bu ürüne denk geldim. Normalde yurt dışında satışı biten ve 20 dolardan satışa çıkan bir üründü. Şu an Türkiye’deki fiyatı makul ve Logitech ile Genshin Impact’in yapmış olduğu yeni anlaşmadan ötürü bu eşyalar biraz daha eski kalıyor. Bu yüzden koleksiyon yapmak isteyen ya da alıp sevgilisine falan hediye etmek isteyen olursa, gayet güzel bir eşya gibi geldi.

IMG_6415.webp

Bu arada mouse pad koleksiyonum şuanlık böyle

(kargo ücreti dahil değil)

Bence küçükmüş genshin fnaı değilseniz verilmez

Bu yıl mouse pad koleksiyonu yapmaya başladım ve koleksiyonluk ürün araştırırken bu ürüne denk geldim. Normalde yurt dışında satışı biten ve 20 dolardan satışa çıkan bir üründü. Şu an Türkiye’deki fiyatı makul ve Logitech ile Genshin Impact’in yapmış olduğu yeni anlaşmadan ötürü bu eşyalar biraz daha eski kalıyor. Bu yüzden koleksiyon yapmak isteyen ya da alıp sevgilisine falan hediye etmek isteyen olursa, gayet güzel bir eşya gibi geldi.

Alıntıyı görüntüle

dragon lore mousepad eklesene koleksiyonuna

Alıntıyı görüntüle

Hocam Neo noir'i nereden buldun ya :D.
Bir ara çok istiyordum ama almamıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Hocam Neo noir'i nereden buldun ya :D.
Bir ara çok istiyordum ama almamıştım.
Bi ara birisi pttavm de 200 tl ye logitech mouse diye konu açmıştı bende baktım ptt kendisi satıyor biraz gezindim bir baktım 1000tl ye plak çalar felan var sonra 1200tl ye sıfır vardı dedim bunu almalıyım uyudum uyandım plak çalar satılmış ama mouse pad duruyor bende hemen mouse padi aldım :p

Bi ara birisi pttavm de 200 tl ye logitech mouse diye konu açmıştı bende baktım ptt kendisi satıyor biraz gezindim bir baktım 1000tl ye plak çalar felan var sonra 1200tl ye sıfır vardı dedim bunu almalıyım uyudum uyandım plak çalar satılmış ama mouse pad duruyor bende hemen mouse padi aldım :p
Benim epomaker klavyem de bozulunca para iadesi alıp bf6 almıştım. Seninki de o hesap, plak çalar parası mousepad olmuş :D.

Alıntıyı görüntüle

Ne zaman görsem mouse pad takip ediyorsun.
Düzgün mouse pad bulamıyorum hepsinde ayrı sorun var wreait XXL Alicam birtane 4mm kafi benim için.
Mouse pasını custom yaptım 😊 wi-fi Bluetooth argb mod anakart uyumu her şey mevcut.
Tek kaliteli artırmak için sağlam cob LED döşememem lazım.
Ama masraf etmekten sıkıldım.birde yazın terleme oldumu temperli cam terlemey yapıyor malasef oyun performans düşüyor kışın muazam fark ediyor oyunlarda.birde aşırı kirleniyor sürekli temizlemek lazım.
Kalite bir 90*40 mouse pad alarak sevdamı kapaticam.
Şu mouse pad bana rahat 5.500 TL oturdu.
Masa boyunda yaptırıcaktim muazam fiyatlar çıkıyordi vazgeçtim.
Screenshot_2025-06-14-17-05-42-079_com.miui.gallery.webp
IMG_20250509_180918.webp

Ne zaman görsem mouse pad takip ediyorsun.
Düzgün mouse pad bulamıyorum hepsinde ayrı sorun var wreait XXL Alicam birtane 4mm kafi benim için.
Mouse pasını custom yaptım 😊 wi-fi Bluetooth argb mod anakart uyumu her şey mevcut.
Tek kaliteli artırmak için sağlam cob LED döşememem lazım.
Ama masraf etmekten sıkıldım.birde yazın terleme oldumu temperli cam terlemey yapıyor malasef oyun performans düşüyor kışın muazam fark ediyor oyunlarda.birde aşırı kirleniyor sürekli temizlemek lazım.
Kalite bir 90*40 mouse pad alarak sevdamı kapaticam.
Şu mouse pad bana rahat 5.500 TL oturdu.
Masa boyunda yaptırıcaktim muazam fiyatlar çıkıyordi vazgeçtim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok şiirsel yazmışsın :p onun dışında çok parlak değilmi ya gözünü almıyormu resimde aşırı parlak çıkmış ışıksız hali daha iyi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri