Netspeed modem iadesi

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
346
Aboneliği iptal ettik, modemi vereceğiz. Resimde olan gri ucu sarı WAN kablosunu vermemiz gerekiyor mu, yoksa sadece modemle adaptör yeterli mi?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-11-04 saat 18.35.22_03510b09.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-04 saat 18.35.22_03510b09.webp
    116 KB · Hit: 26
Kutu içeriği eksik olmadan hepsi; iptalde.
Kablo,adaptör, modem ve ont (küçük cihazıda). Ont'yi unutmayın ceza çıkabilir.
Kutu içlerine ad-soyadve abone no yazan kağıtta koyun. Kargo takip numaranızıda alıp kaydedin; fotosunuda çekin.

Kutu içeriği eksik olmadan hepsi; iptalde.
Kablo,adaptör, modem ve ont (küçük cihazıda). Ont'yi unutmayın ceza çıkabilir.
Kutu içlerine ad-soyadve abone no yazan kağıtta koyun. Kargo takip numaranızıda alıp kaydedin; fotosunuda çekin.
hocam sadece modem gidecek ont kalacak lojman oldugu için türk telekom ont kalacak dedi ama wan kablosunu bılmıyorum modem kutusunda varmıydı

Sarı kablo kutuda olur genelde; o kural değişti diye biliyorum. Eskiden ont istemiyorlardı; şimdi firmalar onuda istiyor. Siz Netspeed'e sorun; başka bir arkadaş farklı firmada aboneliği iptal edip, Tt'ye geçmişti. Eski firma Ont için mesaj atmışıtı galiba.

Sarı kablo kutuda olur genelde; o kural değişti diye biliyorum. Eskiden ont istemiyorlardı; şimdi firmalar onuda istiyor. Siz Netspeed'e sorun; başka bir arkadaş farklı firmada aboneliği iptal edip, Tt'ye geçmişti. Eski firma Ont için mesaj atmışıtı galiba.
Hocam galiba yazdımı anlamadınız ev lojman olduguğu için fiber kutuları kalacak sabitlediler türk telekom söyledi bunu bana bağlarken benim sadece anlamadın wan kablosu modem kutusunde varmıydı

Hocam galiba yazdımı anlamadınız ev lojman olduguğu için fiber kutuları kalacak sabitlediler türk telekom söyledi bunu bana bağlarken benim sadece anlamadın wan kablosu modem kutusunde varmıydı
Türk telekom ve netspeed farklı firma. Netspeed isterse yollaman gerekir. Bir başka firmadan internet hizmeti aldığında ont cihazın yoksa istersin getirirler. Senin sorunun cevabı şu ; sarı uçlu kablo da modem kutusunda geliyor.

Türk telekom altyapısında vodafone aboneliği aldım, daha sonra netspeed'e geçtim, netspeed ont falan her şeyi istedi.

Anladım; lojman olması fark etmez. Arkadaşa gelen Tt ekibi ont var mı demiş; var demiş. Yeni kurulumda ont getirmemiş, var diye.
Eski firmada ont yi göndermesi gerektiğini, göndermemesi durumunda ceza bedeli çıkacağını sms olarak atmış. Tercih size kalmış.
Hem modemim, hem ont nin kutusundan sarı kablo çıkar.

Anladım; lojman olması fark etmez. Arkadaşa gelen Tt ekibi ont var mı demiş; var demiş. Yeni kurulumda ont getirmemiş, var diye.
Eski firmada ont yi göndermesi gerektiğini, göndermemesi durumunda ceza bedeli çıkacağını sms olarak atmış. Tercih size kalmış.
Hem modemim, hem ont nin kutusundan sarı kablo çıkar.
dostum gelen türk telekom ekipi bunun kalacağını söyledi netspeed aradgımda ise sabitse kalacak dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,484
Üyeler
184,171
Son üye
Onitzuka
Geri