kin_ittifak
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Arctis Nova 7 Wireles kaça kadar düşmüştü depoda daha önce
4K falandı ben öyle görmüştüm.Arctis Nova 7 Wireles kaça kadar düşmüştü depoda daha önce
kulaklıktan memnun musunuz ?buds 3 pro yu 3900e 3 taksit çektim bakalım nasıl gelecek temiz değilse olmadı iade ederiz
Geri iade ettim bende freebuds pro 3 var ses kalitesi olarak beni tatmin etmedi fiyatını haketmiyorkulaklıktan memnun musunuz ?
Aksine kullandığım hiçbir razer üründen pişman olmadım. İnsanların kalite kriterleri farklı. O paraya değmiyor demekki çoğu.2.el 4785 liraydı ona istinaden üstüne %20 indirim olsa alırdım demek istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Razer çok var sürekli iade oluyor demek ki. Isınamadığım bir marka çoğu ürün yorumların da kalitesiz malzemeden bahsedilmiş özellikle kulakların da kronik kırılma çatlama varmış.
Logitech g pro x superlight 2 stoktaLogitech G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, LIGHTFORCE Hibrit Anahtarlar, HERO 2 Sensör, 44,000 DPI, 5 Programlanabilir Tuş, USB-C Şarj, PC & Mac, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, LIGHTFORCE Hibrit Anahtarlar, HERO 2 Sensör, 44,000 DPI, 5 Programlanabilir Tuş, USB-C Şarj, PC & Mac, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
%20 Ek indirim olduğu zaman güzel fiyatlar vardı. Şimdi normal fiyatlar.çok iyi değil fiayatlar