❌İndirim Bitti! 🔥🔥 15 li Plus XDrive 5179₺ KOŞŞŞ! 🔥🔥

baya bi sepette kaldı kod çok vardı demek alanlara h.o alamayanlara g.o çok güzel fiyattı para yoktu alamadım

kazık kaçırma daha iyi fiyata 9070xt var

Bende var bu ürün. Aldıktan 1-2 hafta sonra ufaktan sesler gelmeye başladı. Şimdi aylar oldu her hareketimde farklı bir yerinden gıcırdama, çatırtı gibi bilimum sesler geliyor...
bende 2 tane koltuk var birisi xdrive toryum diğeri ergopixel knight ikisinide alalı 2 yıl oldu xdriveda dediğiniz gibi gıcırdama sorunu var mekanizmadan kaynaklı galiba biraz oynuyor.Ergopixelde o sorun yok kurbağa mekanizma var tavsiye ederim.Xdrivenın kolçaklarının rengi soluyor bel yastığıda farklı bir şekile büründü :D Boyun yastığıda sarktı.

bende 2 tane koltuk var birisi xdrive toryum diğeri ergopixel knight ikisinide alalı 2 yıl oldu xdriveda dediğiniz gibi gıcırdama sorunu var mekanizmadan kaynaklı galiba biraz oynuyor.Ergopixelde o sorun yok kurbağa mekanizma var tavsiye ederim.Xdrivenın kolçaklarının rengi soluyor bel yastığıda farklı bir şekile büründü :D Boyun yastığıda sarktı.
Yalnız değilmişim...

Bende exvega andremoda premium kumaş koltuğu var şuan fiyatını bilmiyorum 9k ciavrına almıştım 1 sene doldurdum hala ilk günkü gibi

kazık kaçırma daha iyi fiyata 9070xt var

güzel fiyat ama en az 6 ay taksit lazım bana vatan 3 ay yapıyor max 9 ay yapasa tadından yenmez ama

güzel fiyat ama en az 6 ay taksit lazım bana vatan 3 ay yapıyor max 9 ay yapasa tadından yenmez ama
hepsiburadada 32.500 e 9070xt var vade farksız 10 taksit hocam

Valla lazımdı keşke denk gelseydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,970
Üyeler
184,088
Son üye
zekyy
Geri