❌İndirim Bitti! Trendyol 1000 TL üzerine 200 TL İNDİRİM

oha 1 dk da tükendi

Üstte bildirim geldi ürün sepette hazırdı dünkü akşam kodundan yetişemediğim için her şey hazırdı ama gel gelelim yine yetişmedi. Bu bana baya bait gibi geliyor artık başka açıklaması yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence dalga geçiyorlar insanlarla. Telefonuma bildirim geldiği gibi bitti.
Aynen öyle bilerek yapılmış bi şey gibi.

Hit almak için fake attılar. Trendyol ara sıra bunu yapıyor.

Ben bildirimi gördüğüm gibi ekledim kodu ve oldu ama ne alsam diye seçerken kod bitti.

Hele şu pc yi toplayim ilk trendyolu sileceğim 😅

Bunlar nasıl bu kadar çabuk bitiyor anlamış değilim. Millet deli gibi alışveriş yapıyor. Biz ayda yılda bir alışveriş yapacağız 100 TL kupon çıkmıyor :D

Bunlar nasıl bu kadar çabuk bitiyor anlamış değilim. Millet deli gibi alışveriş yapıyor. Biz ayda yılda bir alışveriş yapacağız 100 TL kupon çıkmıyor :D
Aynen öyle cark kazı kazan bilemedin megadan gelecek kupon lazım ki troy ile birlikte kullanayım yok gelmıyor bildirim geç gelir bitmiş olur bu gidişle babayı alıcaz

Aynen öyle cark kazı kazan bilemedin megadan gelecek kupon lazım ki troy ile birlikte kullanayım yok gelmıyor bildirim geç gelir bitmiş olur bu gidişle babayı alıcaz
5500 TL ye hoparlör alacağım. Bekletiyorum şuan. Belki kupon ya da daha fazla indirim olur diye. Millet pat pat her şeyi anında bitiriyor valla. Aşırı şaşkınım.

Ama daha 11 kasım indirimleri falan gelmedi. Pazarama da ise 10-16 kasım arası süper indirimler diyor. Bekleyelim biraz daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,280
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri