Babamın depo tapusu var TOKİ’ye başvurabilir miyim?

Arkadasin Demek istedigi muhtemelen anneni ayri ikamet adresinde Gostermee olayi ve evet o cakallik Oluyor

Annen'ni neden baska bir ikamaette gosteriyorsun amac ney burada cakallik gibi duruyor arkladasin dedigi gibi ?

Ayrica Eger anne ve baban ayri yasiyorlarsa zaten ikametgahi Farkli bir yerde olmasi lazim ve bosanmissalar ayni aileden sayilmazlar mantiken vermesi lazim ev
Depremde yıkılan evimizin yenisini dahi alamıyoruz. Sen gelmişsin çakallık diyorsun. Biz bilmiyoruz zaten Google Maps kullanmayı. Her faturayı götürdük belediyeye. Verdiğimiz vergileri de kanıtladık. Benim eski evim 130m2 Bu projedeki en büyük ev kaç m2? Burada mağdur muyum çakal mıyım? Bizim milletimiz çok seviyor klavye erkekliği yapmayı.

Depremde yıkılan evimizin yenisini dahi alamıyoruz. Sen gelmişsin çakallık diyorsun. Biz bilmiyoruz zaten Google Maps kullanmayı. Her faturayı götürdük belediyeye. Verdiğimiz vergileri de kanıtladık. Benim eski evim 130m2 Bu projedeki en büyük ev kaç m2? Burada mağdur muyum çakal mıyım? Bizim milletimiz çok seviyor klavye erkekliği yapmayı.
Ya Yazdigimi BIle Adam Akilli Okumamissin bos bos konusuyon

(Ayrica konuda Google maps'ten ev olarak gopsterdigini ve faturalkari falan goturdugunu bahsetmedin bos yapma)

Madem soru soruyon once verilen cevabi duzgun oku anla sonra duzgun konus

Tamam reis — sen annen, baban, kendin, kardeşin, kuzenin adına kayıt yaptır; ben de annem, babam, kendim, abim, ablam, kardeşim adına yaptırayım. Benim amcam, dayım, senin amcan, dayın da yaptırsın. Hep beraber farklı adreslerde göstererek kayıt yaptıralım; sonra da hiç ev sahibi olmamış insanlar yararlanamasın. Hayır yani, neymiş ‘klavye erkekliğiymiş? Tamam, çakalların en erkeği sensin; biz de klavye erkeğiz.

Tamam reis — sen annen, baban, kendin, kardeşin, kuzenin adına kayıt yaptır; ben de annem, babam, kendim, abim, ablam, kardeşim adına yaptırayım. Benim amcam, dayım, senin amcan, dayın da yaptırsın. Hep beraber farklı adreslerde göstererek kayıt yaptıralım; sonra da hiç ev sahibi olmamış insanlar yararlanamasın. Hayır yani, neymiş ‘klavye erkekliğiymiş? Tamam, çakalların en erkeği sensin; biz de klavye erkeğiz.
Ya bide Diuyorumki Anneni baska Ikametgahta gosterip ev almak Cakallik yani mantiken anlattiklarina dayanarak ve Sonra Ozellikle Diyorum ki neden ? buradaki amac ney ? (yani bizim bilmedigimiz bir sey mi var annen neden ayri ikamatgahta gosterip ev almaya calisiyorsun) Gelmis Klavye delikanligi diyo

Hayir adama Anllatigin cakallik gibi duruyo diyince Okumadi bile muhtemelen direk Bana Cakallik yapiyon diye algilayip salliyor XD

Hayir Yani ben ne yapayim anlattigi sey senin dedigin gibide Cakallik bakinca ama yinede arkasindaki sebebi sorup onu anlamaya calisinca laf atiyo ki Genelde Sucluluk psikolojisi bu

Herhangi bir aile bireyinin üstüne evim yok, üstüne bir de 3 yıl önce yıkılmış evimi alamamışım ama sorsan ben çakalım…
Ben buradan en büyük tokiyi de alsam ben yine zarardayım. Onun hesabını kim verecek? Üstüne 3 yıldır yaşadığımız hayatı saymıyorum bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri