k0nzsi4
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,647
alseye sitesinden indirip deneyebilirsinuygulama sistemi donduruyor çalışmıyor neden şaşırmadım acaba.
alseye sitesinden indirip deneyebilirsinuygulama sistemi donduruyor çalışmıyor neden şaşırmadım acaba.
Bu hangi kasaBaya iyi olduAlıntıyı görüntüle
kasa suntek yani rampage ile aynı fabrikaya ürettiriliyor galiba. zaten hemen hemen çoğu marka aynı yerlere yaptırıyor birebir aynı fanlarBunun fanları kime ürettiliyor bilen var mı? Game in Game ile Gameline ile aşırı benzer
Alıntıyı görüntüle
basalt pro v2Bu hangi kasa
Carisma 7X gibi kasa alasım varda bir de bu var. Fanları zerre güven vermiyor tutbox diyekasa suntek yani rampage ile aynı fabrikaya ürettiriliyor galiba. zaten hemen hemen çoğu marka aynı yerlere yaptırıyor birebir aynı fanlar
He ya, 3 kenarı cam kasa istiyorum ben de, fansız psusuz bomboş upucuz beyaz bi kasa. Montech reverse de gelirse amazona ondan alır takarım. 2.elde iyi fiyata inverse lianli modeli de bulursam alıcam. Başka inverse yok ülkede maalesef.Carisma 7X gibi kasa alasım varda bir de bu var. Fanları zerre güven vermiyor tutbox diye
Nen buna 3 fan daha alır 10 fan yaparım da ses sorunu varHe ya, 3 kenarı cam kasa istiyorum ben de, fansız psusuz bomboş upucuz beyaz bi kasa. Montech reverse de gelirse amazona ondan alır takarım. 2.elde iyi fiyata inverse lianli modeli de bulursam alıcam. Başka inverse yok ülkede maalesef.
üstü cam kasa ben sevmiyorum ya kullanılabiliriliği azatıyor bence. bide marka algısını bi salın allah aşkına piyasayı iyi biliyorum adamlar rampage ile birebir üretiyor gameingame ile falan aynı kalitede ürünler bu kasayı da birkaç kez montajladım akvaryumlar içinde en iyisi tek cam falan baya güzel duruyorCarisma 7X gibi kasa alasım varda bir de bu var. Fanları zerre güven vermiyor tutbox diye
Carisma yerine Grand Prime var üstü mesh. İyiki Carisma iptal olmuş o cam sinirimi bozardıüstü cam kasa ben sevmiyorum ya kullanılabiliriliği azatıyor bence. bide marka algısını bi salın allah aşkına piyasayı iyi biliyorum adamlar rampage ile birebir üretiyor gameingame ile falan aynı kalitede ürünler bu kasayı da birkaç kez montajladım akvaryumlar içinde en iyisi tek cam falan baya güzel duruyor
grand prime markası nedir bulamadım link var mı merak ettimCarisma yerine Grand Prime var üstü mesh. İyiki Carisma iptal olmuş o cam sinirimi bozardı
O da Gameline. Facebook'ta da satış yapıyor fakat satıcının ilgisini beğenmedimgrand prime markası nedir bulamadım link var mı merak ettim
fay teknoloji iyidir ya alışverişim oldu daha önce severim. fanlar dragosunkine çok benziyo ortası parlak falan. baya güzel duruyo bu daO da Gameline. Facebook'ta da satış yapıyor fakat satıcının ilgisini beğenmedim
Dragos Ocean daha iyi değilmidir hocam.O da Gameline. Facebook'ta da satış yapıyor fakat satıcının ilgisini beğenmedim