🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Anladım hocam fanlarlarla gelen kontrolcude kac adaet fan girişi var peki kasada 13 fan var birbirine eklicem cogaltıcalrı var hepsının kurtarırmı acaba 13 fanı
dostum yanlış hatırlamıyorsam kutudan çıkan kontrolcüde 5 veya 6 fan güç girişi olması lazım evde değilim geçince bakıp bilgi bermeye çalışırım.
ama bir dakıka arkadaş üste takıcam demıiş üste reverse fan gitmiyorki ters etki yapıyor sıcağı aşağı veriyor @Mr.White
benim önceki attığım kasamın görsellerine bak hocam. ben de reverse olduğunu bilerek aldım ve üste o şekilde taktım. çünkü havayı içeriden alıp üste egsoz etmesi lazım üste takarsan. görüntü güzelliği kasanın içine değil tepeye bakıyor. bunu ön görerek aldım çünkü kasam parkenin üzerinde duruyor. yani ben kasama zaten tepeden bakıyorum ledlerin üste bakması okey bana.

dostum yanlış hatırlamıyorsam kutudan çıkan kontrolcüde 5 veya 6 fan güç girişi olması lazım evde değilim geçince bakıp bilgi bermeye çalışırım.

benim önceki attığım kasamın görsellerine bak hocam. ben de reverse olduğunu bilerek aldım ve üste o şekilde taktım. çünkü havayı içeriden alıp üste egsoz etmesi lazım üste takarsan. görüntü güzelliği kasanın içine değil tepeye bakıyor. bunu ön görerek aldım çünkü kasam parkenin üzerinde duruyor. yani ben kasama zaten tepeden bakıyorum ledlerin üste bakması okey bana.
kasa yerde duruyosan bişey diyemem ama masadaysa fanı senın deıdıgın gibi takasa bile görüntü olarak iş yapamıyor ne yazıkki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atar mısın

kasa yerde duruyosan bişey diyemem ama masadaysa fanı senın deıdıgın gibi takasa bile görüntü olarak iş yapamıyor ne yazıkki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam kasanız masada duruyorsa, camına yandan bakınca güzel görünsün istiyorsanız ekran kartının hemen altında kasanızda demir bir plak olur 2 veya 3 fan takmalık(her kasada yok) oraya ledler üste gelecek şekilde takarsanız istediğiniz görüntüyü alırsınız. fanlar reverse zaten yani ledlerin olduğu yerden havayı üflüyor. zaten masada duran bir kasanın altı da boş olacağı için aşapıdan hava çekip ekran kartına üflemiş olur. Veya beyaz kasaya sahip olan görselini ekleyen diğer arkadaş gibi akvaryumunuz var ise reverse fan görüntü güzelliği için çok işinize yarar.

Beyaz fan setinden 2 set aldım. Teşekkürler paylaşım için

Selamlar herkese. Trifact TV'nin instagram story'sini gördüm. Atom Bilişim hafta sonu kampanyası oluşturmuş. Dijital göstergeli kule tipi soğutucusu beyaz ve siyah renkte 999 TL'ye düşmüş. Ürün Alseye Q120S Plus ile aynı ürün. Ayrıca çok dillere düşen Dragos North kasa da 9999 TL'ye düşmüş. 4'lü Reverse fan seti 799 TL vs. indirimler var. Herhangi bir stok adeti belirtmemişler. Ben bir adet soğutucu alacağım Alseye iyi markadır. Farklı ürünlerde de indirimler var bakıp faydalanmak isteyen olursa diye link bırakıyorum fakat bence kampanyanın lideri Digital kule tipi soğutucu olmuş.

7.11 GÜNCELLEME ÜRÜNLER YÜKLENMİŞ BAKABİLİRSİNİZ FİYATLAR YARIN ÇIKACAK GİBİ

Asus Prime LC 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Alınır mı

Anladım hocam fanlarlarla gelen kontrolcude kac adaet fan girişi var peki kasada 13 fan var birbirine eklicem cogaltıcalrı var hepsının kurtarırmı acaba 13 fanı
Hocam kontrolcüsü 6 fanlık; 6 adet 4 pinli fan güç gidişi 6 adet de led kontrol girişi mevcut.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.9 MB · Hit: 20
Bu adamlar en son turbox kasa satmıyor muydu :kekw: Kendilerini geliştirmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359