🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Hocam 4lü siyah fanları da ben aldım, 3 adedini kasama taktım kendi kontrolcüme rgb soketinlerini chain yaparak bağladım. Güç konnektörlerini de chain yaparak anakartımdaki sysfan2 ye taktım. ardından biostan pwm mi değil mi baktım ve pwm gerçekten. İster elle hızını ayarlayabiliyoruz istersek de anakarttaki bileşenlerin (cpu, genel sistem, vram ) sıcaklıklarına göre de sorunsuz şekilde curve yapabiliyoruz yani pwm özelliği sorunsuz çalışıyor alacak arkadaşların bilgilerine.
Rgb ışıklarını da dediğim gibi kendi kontrolcüme taktım kasamın diğer fanları ile beraber aynı renkler ile çalışıyorlar kumanda ile kontrol ediyorum sorun yok👍

Not düşeyim şuraya bi de, kargolama berbattı. Kargoda hiçbir koruyucu karton, pıtpıt vesaire hiçbişwy yoktu. Kutusu bile kendi kutusu değil başka bir turbox fan kutusu ile geldi.. ürünlerde bozuk kırık çatlak hiçbişey yok ancak kargolamayı hiç beğenmedim.

Daha kablolamasını bitiremedim müsaitliğim olmadı ancak bitirdiğimde görsel eklemeye çalışırım düşünen arkadaşlara yardımcı olur en azından. Kargo görselini ekliyorum ve biraz daha özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum..
Belki kendi kontrolcüsü ile çalışmıyor olabilir. Sizdeki hangi kontrolcü? Chain dediğiniz heralde tüm fanları kontrolcüye takıp kontrolcünün rgb ve kontrol kablosunu anakarta takmanız olarak anladım.

bu alınır mı?
diğer akvaryumlara yakın fiyat ama ürün güzel type c var camı tek parça alınır bence

attığım görseli gördün mü? onun gibi tek renk yapılabiliyor

Hocam 4lü siyah fanları da ben aldım, 3 adedini kasama taktım kendi kontrolcüme rgb soketinlerini chain yaparak bağladım. Güç konnektörlerini de chain yaparak anakartımdaki sysfan2 ye taktım. ardından biostan pwm mi değil mi baktım ve pwm gerçekten. İster elle hızını ayarlayabiliyoruz istersek de anakarttaki bileşenlerin (cpu, genel sistem, vram ) sıcaklıklarına göre de sorunsuz şekilde curve yapabiliyoruz yani pwm özelliği sorunsuz çalışıyor alacak arkadaşların bilgilerine.
Rgb ışıklarını da dediğim gibi kendi kontrolcüme taktım kasamın diğer fanları ile beraber aynı renkler ile çalışıyorlar kumanda ile kontrol ediyorum sorun yok👍

Not düşeyim şuraya bi de, kargolama berbattı. Kargoda hiçbir koruyucu karton, pıtpıt vesaire hiçbişwy yoktu. Kutusu bile kendi kutusu değil başka bir turbox fan kutusu ile geldi.. ürünlerde bozuk kırık çatlak hiçbişey yok ancak kargolamayı hiç beğenmedim.

Daha kablolamasını bitiremedim müsaitliğim olmadı ancak bitirdiğimde görsel eklemeye çalışırım düşünen arkadaşlara yardımcı olur en azından. Kargo görselini ekliyorum ve biraz daha özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Lian Li Lancool 215 var anlık olarak bu şekilde, herhangi bir ısınma gibi bir derdim yok ama tüm fanlarım argb alsam mı? Ne dersiniz? 2 adet gpu'nın oraya 2 adette yukarı mesh kısma diye düşündüm.

1762527181770.webp

dostum 3ünü takabildim kablolama ve 4. fanı daha takamadım çalıştığım için vakit bulamadım. fanlar güzel plastiği kalitesiz hissettiriyor ancak görüntüsü güzel , üflediği hava da kasa fanı için bence yeterli, ses ortalama kulak tırmalamaz. Ha bi de dostlar fanlar 2000 rpm hız diyor sitede ama ben maksimum 1550 rpm gördürebildim fanlara. Hw monitör ile veya biostan biraz test ettim ancak 2000 rpm görmüyorlar ful speede alsam da. Yanlış bilgilendirme olmasın bunun sebebi 3 fanı chain yapıp tek sysfan soketine takmam olabilir. ancak yine de o elektriğin yetmesi lazım ve 2000 rpmi görmesi lazım diye düşünüyorum. 4. fanımı da cpu sogutucuma egzoza doğru takıp tek başına sysfan1 soketine takacağım. eğer o fan tek başına 2000 rpmi görür ise dediğim chain muhabbetinden dolayı enerji yetmiyor kanaatine varabiliriz. testlerimi ve kablolamamı bitirirsem yanıt atarım. şuanlık görüntümüz bu;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kumanda ve kontrolcü benim kasamda zaten vardı. kendi eski kumandam ve kontrolcüme bağladım yani fanları.
Kutusundan kumanda ve kontrolcü çıkıyor sende yoksa iş görür takar kullanırsın hocam.
Anladım hocam fanlarlarla gelen kontrolcude kac adaet fan girişi var peki kasada 13 fan var birbirine eklicem cogaltıcalrı var hepsının kurtarırmı acaba 13 fanı

Lian Li Lancool 215 var anlık olarak bu şekilde, herhangi bir ısınma gibi bir derdim yok ama tüm fanlarım argb alsam mı? Ne dersiniz? 2 adet gpu'nın oraya 2 adette yukarı mesh kısma diye düşündüm.

Alıntıyı görüntüle
reverse fan direk ekran kartına üfler etkisi olur bence

Alıntıyı görüntüle
egsoz fanin rgb degil istersen ona kule tipine de 2 tane takilabilir yani 2 set 8 adet alabilirsin ama dedigin gibi yapmakta mantikli

Daha kablolamasını bitiremedim müsaitliğim olmadı ancak bitirdiğimde görsel eklemeye çalışırım düşünen arkadaşlara yardımcı olur en azından. Kargo görselini ekliyorum ve biraz daha özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum..
Ya bak kasayı yeni sipariş verdim öyle gelmemistir o ya :/ bizim gözler yanlış görüyodur

Belki kendi kontrolcüsü ile çalışmıyor olabilir. Sizdeki hangi kontrolcü? Chain dediğiniz heralde tüm fanları kontrolcüye takıp kontrolcünün rgb ve kontrol kablosunu anakarta takmanız olarak anladım.
Chain dediğim mesela 4 pinli güç girişlerinde fanlarda erkek ve dişi olarak birer tane var. bunları birbirine sırayla bağlıyorum . ardından en uçta kalan dişi konnektörü de anakartımdaki sysfan girişine bağlıyorum zincir yapmışm oluyorum. 3 ünün de hızını anakarttan tertemiz ayarlıyorum curve edebiliyorum.
Rgb konusu için de yine aynı şekile fanlarda bir erkek bir dişi 3 pinli rgb konnektörü var aynı şekilde zincirliyorum birebirlerine ve elimde kalan dişi konnektörü kasamdaki kontrolcünün yuvasına takıyorum.
kontrolcüm xigmatek odin 2 isimli kasamla beraber geldi. markası da xigmatek olması lazım hocam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,056
Üyeler
184,380
Son üye
aknaliaslan
Geri