Motorla yola gidilirmi

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Rks125r motorum var 3700 km de şuan bi sıkıntısı yok yağ filtresi uzun zamandır değişmedi sadece o var 1300 km önce de yapını değiştim şimdi 80 km yol gidip gelsem sıkıntı çıkarırmı acaba yolda bırakırmı ondan korkuyorum sizce ne yapmalıyım ne gibi sorunlar olabilir yol çok uzun değil de bilmiyorum

Bence gidebilirsin yolun yarısında biraz motoru dinlendir yağ seviyesine hararete falan bak bi sorun yoksa gidebilirsin

Bence gidebilirsin yolun yarısında biraz motoru dinlendir yağ seviyesine hararete falan bak bi sorun yoksa gidebilirsin
Bende sorun çıkaracağını sanmıyorum da yollar biraz dağ falan riskli yollar teker falan patlarmı bilemedim

Çıkılır. Fazla zorlamadan 30KM de bir mola verirseniz motorunuz için daha sağlıklı olacaktır.

Yol çok yokuşsa fazla ısınır, 80 km ideal bir yol motor için arkadaşların dediği gibi 1 kere dinlendirsen gider.

yağ filtresi uzun zamandır değişmedi
Neden yağ filtresi uzun zamandır değişmedi?
Yağ filtresi kaç kmdir değişmedi?
Filtre 200-250 lira bir şey. Motorun sağlığı için önemli. Bence en kısa sürede değiştirin.

Motor bu haliyle 1500-2000km yol bile yapabilir. 80km uzun yol sayılacak bir yol bile değil. 125cc hava soğutmalı scooter ile 1 günde 450km yapmışlığım var. Hiç bir şey olmuyor. Motosikletler kullanılmak için varlar.

Ama yağ filtresini en azından geldikten sonra değiştirin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,793
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri