Barrio
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
SAMSUNG S25 TERCİH EDİLİR Mİ? BÜTÇE EN FAZLA 50K, TAVSİYE VEREBİLECEK VARMI
Kuponun varsa honor magic 7 pro almalısın.SAMSUNG S25 TERCİH EDİLİR Mİ? BÜTÇE EN FAZLA 50K, TAVSİYE VEREBİLECEK VARMI
10klik kupon mu varKuponun varsa honor magic 7 pro almalısın.
Bütçe en fazla 50k yazmış arkadaş, konuyu okumadan yorum yapma10klik kupon mu var
SAMSUNG S25 TERCİH EDİLİR Mİ? BÜTÇE EN FAZLA 50K, TAVSİYE VEREBİLECEK VARMI
evet 7 sene güncelleme vermesi beni tercih etmemde etkiliyor44e aldım ben her türlü alınır 7 sene güncelleme garantisi var honor gibi daha f/p telefonlar var ama 2 3 sene sonra güncelleme almayacaği kes
Şarj harici bana göre eksi yanı yok 65w şarj destekleyen telefondan s25e geçince attan inip eşege binmiş gibi oldum ama geri kalan her konuda iyievet 7 sene güncelleme vermesi beni tercih etmemde etkiliyor
Snapdragon 8 elite 4 gen for Samsung işlemcisi güncel olarak telefonlarda kullanılan dünyanın en iyi işlemcisi. Sırf işlemci için bile S25 alınır.Şarj harici bana göre eksi yanı yok 65w şarj destekleyen telefondan s25e geçince attan inip eşege binmiş gibi oldum ama geri kalan her konuda iyi
Honor da 7 sene güncelleme alacak, honor magic 7 pro s25ultraya karşılık gelen bir telefonevet 7 sene güncelleme vermesi beni tercih etmemde etkiliyor
*s24ultraHonor da 7 sene güncelleme alacak, honor magic 7 pro s25ultraya karşılık gelen bir telefon