Hz.Muhammede para karşılığı soru sormak ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ban açılmış tüm konular yükseltilmiş. Kilitli konular bile.. Ben yerimi aliyim. Yine başlıyoruz..

1762874019287.webp

Ban açılmış tüm konular yükseltilmiş. Kilitli konular bile.. Ben yerimi aliyim. Yine başlıyoruz..

Alıntıyı görüntüle
Mehmetin yaptığıyda ayıp.Hiç bir kuralı çiğnememe rağmen kafasına estiği gibi bana ve millete ban atıyor.Birde güya adil ve eşitlikten yana.Hayır yani forumda dini soru sormakta yasak değil günde 4-5 konu açmazsan ve hakaret argo kullanmazsan sıkıntı yok.Ortalıkta yöneticiyim diye geziyor işte.Yönetici olmanın birinci kuralı adil olmaktır.

Mehmetin yaptığıyda ayıp.Hiç bir kuralı çiğnememe rağmen kafasına estiği gibi bana ve millete ban atıyor.Birde güya adil ve eşitlikten yana.Hayır yani forumda dini soru sormakta yasak değil günde 4-5 konu açmazsan ve hakaret argo kullanmazsan sıkıntı yok.Ortalıkta yöneticiyim diye geziyor işte.Yönetici olmanın birinci kuralı adil olmaktır.
zaten yeterince haksizlik yapiliyorda sana karsi degil obur uyelere falan yapiliyor,konularinda surekli tartisma cikiyo ama normal tartisma degil kavga duzeyinde tartisma,o yuzden kitlemeleri normal bisey

zaten yeterince haksizlik yapiliyorda sana karsi degil obur uyelere falan yapiliyor,konularinda surekli tartisma cikiyo ama normal tartisma degil kavga duzeyinde tartisma,o yuzden kitlemeleri normal bisey
Sadece kitlemedi üstüne birde 1 hafta banladı beni.Dini konular hassas olduğu için yorumlarda tek bir küfür hakaret veya islamı aşağılamadım.Ama bir çok müslüman bana küfür argo ve hakaret etti hepsinide raporladım ceza aldılar.Konuyu açanı değil o kötü yorumları atanlara ceza vermesi lazım.E forumda dini konular açmakta yasak değil.Bana sürekli aynı konuları açtın spam yaptın diye ceza vermiş.Alakası bile yok günde sadece 1 kere konu açıyorum saat 18:00 gibi o kadar.Konularımında hepsi birbirinden farklı konular.Emin ol benim konularımda insanlar kavga etmezse küfürleşmesse kimse konuyu kitlemez.E demekki sıkıntı diğer üyelerde bende değil.Eğer öyle olsaydı aylar öncesinden beni banlardı.Kendiside diyor zaten insanlar rahatsız oluyor diye.Yahu insanların rahatsız olmadığı konu mu var? Konular ilgi çektiği için 3K 2K görüntülenme alıyor tabii ki rahatsız olan çıkıcaktır içinden.

Ey iman edenler! Peygambere gizli bir şey danışacağınız zaman önceden bir ücret veriniz.Şayet bir şey bulamazsanız artık Allah bağışlar. (Mücadele 12)

Ya veremezsek diye korktunuz mu? Madem bunu yapamadınız artık o halde Allah da sizi bağışladı.Namazınızı özenle kılıp, zekâtınızı vermeye devam edin. (Mücadele 13)

1= Yahu dostlar kıyamete kadar yol gösterici,tüm insanlığa dini yaymak için inmiş bir peygamberin kendisine danışanlardan ücret talep etmesi ne kadar doğru ?
2= Sonraki ayette'de iptal ediyor o hükmü çünkü ücreti vermekte zorlanıyorlar.Tanrı bunu baştan bilmiyor muydu da sonradan iptal edeceği ayeti niye gönderiyor?
3= E ayrıca hani allahın kanununda bir değişiklik olmazdı ?

''Hayır! Sen Allah’ın kanununda değişiklik bulamazsın. Sen Allah’ın kanununda asla bir döneklik bulamazsın.(Fatır 43) ?
pff iyice sıktın be bilader git bi cami hocasına sor her kafa dağıtmaya girdiğimde senin boş konularını görüyorum meşgul ediyorsun konu dışı kısmını

pff iyice sıktın be bilader git bi cami hocasına sor her kafa dağıtmaya girdiğimde senin boş konularını görüyorum meşgul ediyorsun konu dışı kısmını
Sanane kardeşim sanane.Madem rahatsız oluyorsun girme konularıma elinden zorla tutup içeri mi sürüklüyoruz seni.Bak forumda KOCAMAN FELSEFE VE KONU DIŞI BÖLÜMÜ VAR.Dini soru sormak yasak değil bu forumda.

Ey iman edenler! Peygambere gizli bir şey danışacağınız zaman önceden bir ücret veriniz.Şayet bir şey bulamazsanız artık Allah bağışlar. (Mücadele 12)

Ya veremezsek diye korktunuz mu? Madem bunu yapamadınız artık o halde Allah da sizi bağışladı.Namazınızı özenle kılıp, zekâtınızı vermeye devam edin. (Mücadele 13)

1= Yahu dostlar kıyamete kadar yol gösterici,tüm insanlığa dini yaymak için inmiş bir peygamberin kendisine danışanlardan ücret talep etmesi ne kadar doğru ?
2= Sonraki ayette'de iptal ediyor o hükmü çünkü ücreti vermekte zorlanıyorlar.Tanrı bunu baştan bilmiyor muydu da sonradan iptal edeceği ayeti niye gönderiyor?
3= E ayrıca hani allahın kanununda bir değişiklik olmazdı ?

''Hayır! Sen Allah’ın kanununda değişiklik bulamazsın. Sen Allah’ın kanununda asla bir döneklik bulamazsın.(Fatır 43) ?
Kral sadaka sadece para değil ya hani? Hadisler falan var ya bununla ilgili tebessüm de bir sadakadır diye.

Bi söz vardır. "Bir witcher bedavaya çalışmaz."

Şuan witcher oynuyorum da yazayım dedim :P

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53