Amazon kapanan hesap kayıp sipariş

cansux

80+
Reaksiyon skoru
148
Merhaba, amazondan 3569₺'lik bir kulaklık siparişi verdikten sonra hesabım kalıcı olarak kapatıldı ve bir daha açılmayacağı söylendi yeni üye olmuştum zaten ilk siparişimdi. Gelen mesajda mevcut siparişlerinizi iptal ettik dedi.

Asıl konumuz sipariş iptal edilmedi, kapanma mesajı geldikten bir kaç sonra pazar günü gece yarısı 23:00 gibi kargoya verildi mesajı geldi Amazon tarafından. Bana da ne bir kargo takip numarası ne de herhangi bir kargodan mesaja geldi. Sorduğumda size teslim edilecek diyorlar, fakat başka bilgi yok kargoda diyorlar takip edemiyoruz numarayı vermiyorlar hesabımız kapalı diye bizde bakamıyoruz.

Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Yasal süreç başlatmayı düşünüyorum nasıl yapabilirim?

Merhaba, amazondan 3569₺'lik bir kulaklık siparişi verdikten sonra hesabım kalıcı olarak kapatıldı ve bir daha açılmayacağı söylendi yeni üye olmuştum zaten ilk siparişimdi. Gelen mesajda mevcut siparişlerinizi iptal ettik dedi.

Asıl konumuz sipariş iptal edilmedi, kapanma mesajı geldikten bir kaç sonra pazar günü gece yarısı 23:00 gibi kargoya verildi mesajı geldi Amazon tarafından. Bana da ne bir kargo takip numarası ne de herhangi bir kargodan mesaja geldi. Sorduğumda size teslim edilecek diyorlar, fakat başka bilgi yok kargoda diyorlar takip edemiyoruz numarayı vermiyorlar hesabımız kapalı diye bizde bakamıyoruz.

Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Yasal süreç başlatmayı düşünüyorum nasıl yapabilirim?

Mh arayıp bilgi alabilirsin

Bilgi vermiyorlar mail at diyorlar mailede alakasız cevaplar veriyorlar telefonda bizim departman değil diyorlar

hesabın kapatıldıysa gelen ürün bozuk çıkarsa nasıl iade edeceksin ? bence yaptıkları saçmalık tam dava edilmelik konu. peki neden kapatıldı hesabın ne gibi bir suç işledin

hesabın kapatıldıysa gelen ürün bozuk çıkarsa nasıl iade edeceksin ? bence yaptıkları saçmalık tam dava edilmelik konu. peki neden kapatıldı hesabın ne gibi bir suç işledin
Herhangi bir suçum yok, amazonda uygun fiyatlı olduğunu gördüm cloud 3 kulaklığın. Kayıt oldum siteye sonrasında sipariş oluşturdum. Başka da bir şey yapmadım.

2 gün önce monitor siparişi verdim aynısı oldu sipariş iptal edildi tekrar verecektim verirseniz iptal olabilir yine dendi uyuz oldum almadım bende

11.11 nedeniyle telefonda iletişim kurmak baya zor olacak sanırım bugünde benim hesabım kilitlendi , mail adresleri var mıdır acaba destek için?

11.11 nedeniyle telefonda iletişim kurmak baya zor olacak sanırım bugünde benim hesabım kilitlendi , mail adresleri var mıdır acaba destek için?
Ulaşmak kolay hocam zor değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizinki neden kapandı

ben de 1 hafta önce macbook aldım hala kargoya verilmedi :ROFLMAO:

Sizinki neden kapandı
başka ip üzerinden giriş yapmıştım hesabıma ( ofiste) siparişim iptal edildi şüpheli işlem oldu diye , sonra irtibata geçtim mail geldi sorun yok alışverişe devam edebilirsiniz düzelttik diye mail geldi . 30 dk sonra hesabım kapatıldı yazdı müşteri hizmetlerine ulaşın yazıyor ancak giriş yapmadan ulaşamıyordum , bu numara üzerinden 45 dk sonra hat düştü bakalım tekrar geri dönüşlerini bekliyorum.

Sizinki neden kapandı
Bugün aradığım da hesabımın açılmayacağını söyledi bir temsilci , Satın aldığım ürünlerin faturaları her şey hesabımda diyorum nasıl destek alacağım ürün bozulduğunda filan diye . Bana destek alamayacağını iletti :D Neler oluyor anlamıyorum amazonda

Geri