Yardım 2. EL RTX 3070 ALMAK ÜZEREYİM YARDIM LAZIM.

Senelik bakım yaptırıyorum falan filan laflarını boşver, karta bi işlem olduysa o işlemden kaçmak için kurulan bi cümle olabilir. Başka kartlara bak direk, sıcaklıklar da fazla gözüküyor. Facebook WorldGPU muydu neydi adı o gruba bakmanı öneririm.
eyv hocam sağol

ARKADAŞLAR 11.000 TL PARAM GÜVENDE İLE BEYAZ SİSTEMİME ALICAM ANCAK satan kişi internet kafeci olduğunu karttların bakımlarını yıllık yaptığını söylüyor ama sıcaklıklar bana biraz fazla geldi yıllık bakımı yapılmış olan bir ekran kartına göre sizce nasıl sıcaklıklar 14 dakika 50 saniye furmark sonuçları böyle acil yardım lazım.
@isimbulamadım
@Abdullah Hacıgül @Ckribrahim @drakathx @elemin @Emirkanyvs @Emre Zengin @Fantastiktürk @harbicindirim @Kıvanç🖱️ @Senoly @shaco27 @shankar1 @Trifact @NVIDIAMDINTEL

Alıntıyı görüntüle
paranı cope atmak ıstıyorsan alabılırsın

Bende 3080 rog vardı. Sıcaklık 69 hotspot 81 derece civarıydı.Tabi rogun soğutması daha iyi ama bu kadar fark olması normal değil.
teşekkürleer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklıkları ortalama rog 3070 satamıyorum bu fiyata aman diyim hocam almayın bu kartı bakımlı halinin bu olduğunu söyleyen adamdan almak daha kötü bir durum açıkcası
ne kadara satıyorsun kartı hocam yerin neresi

Hem fiyatı pahalı hem de kart bitmiş durumda. Satan kişi açısından çok iyi.
eyvallah hocam sağol :d

benim önerim 2.el ekran kartı alma alacaksanda çok güvendiğin kişilerden al çünkü o ekran kartı nezaman çalıştı, ne için kullanıdı vs vs kafada tonlarca soru var biraz daha ekleyebilirsen ekle sıfır bir ekran kartı al bence
o yöne yönelicem bu gidişle

Hotspot ne yazıyor görünmüyor ne o 95 mi??
evee 97 o civar da

30 serisi Kartlarda gddr6x belleklerden dolayı diğer serilere göre 1 tık sıcak çalışabilirler
Ancak bu kartta 85 ve hotspot 95 civarı sanırsam 20-40 serilerinde bu fark 10-15 iken 30 serisinde 15-20 aralığı 20 ye yaklaştıkca sınıra dayanıyor demektir
Ek olarak 3000rpm çalışıyor
bende 3070ti var 1500rpm de 70 derece oluyorsa oluyor hotspot 80
Bence değerler yüksek özellikle 3000rpm de bu denli sıcak olması
Karta işgence edilmiş gibi hissettim
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/satilik-6700xt-5600-sistem.1741 hocam benim elimde de böyle bir sistem var 20 bine satmayı düşünüyorum ederi ne sizce

ne kadara satıyorsun kartı hocam yerin neresi
11.5 a satıyorum hocam ama bende letgo üzerinden satıyorum sadece elden testini yapan alsın bidaha da arayıp meşgul etmesin beni diye Adanada

ARKADAŞLAR 11.000 TL PARAM GÜVENDE İLE BEYAZ SİSTEMİME ALICAM ANCAK satan kişi internet kafeci olduğunu karttların bakımlarını yıllık yaptığını söylüyor ama sıcaklıklar bana biraz fazla geldi yıllık bakımı yapılmış olan bir ekran kartına göre sizce nasıl sıcaklıklar 14 dakika 50 saniye furmark sonuçları böyle acil yardım lazım.
@isimbulamadım
@Abdullah Hacıgül @Ckribrahim @drakathx @elemin @Emirkanyvs @Emre Zengin @Fantastiktürk @harbicindirim @Kıvanç🖱️ @Senoly @shaco27 @shankar1 @Trifact @NVIDIAMDINTEL

Alıntıyı görüntüle
Kartın bakım görmesi şart fanlarda son seviye çalışıyor. Hotspotta yüksek. Eğer çıkabilirsen 12-13K bandına siyah renkli 3080 ve 6800XT'ler olacak. Onlara bak derim almışken. Vatan indirim yaparsa 15K'ya mı 16K'ya sıfır beyaz 9060XT satıyor. Onu da tercih edebilirsin.

11.5 a satıyorum hocam ama bende letgo üzerinden satıyorum sadece elden testini yapan alsın bidaha da arayıp meşgul etmesin beni diye Adanada
uzaksın hocam baya sağlık olsun

Kartın bakım görmesi şart fanlarda son seviye çalışıyor. Hotspotta yüksek. Eğer çıkabilirsen 12-13K bandına siyah renkli 3080 ve 6800XT'ler olacak. Onlara bak derim almışken. Vatan indirim yaparsa 15K'ya mı 16K'ya sıfır beyaz 9060XT satıyor. Onu da tercih edebilirsin.
o beyaz olan tekrar indirime girerse alırım yüksek ihtimalle

kral cumhurbaşkanı hariç herkesi etiketlemişsin :kekw: :kekw: :kekw: o paraya çok rahat 2. el 4060 alırdım. ( kendi fikrim) bence mantıklı olan da o. AMD önerenler de olacaktır. hem daha güncel kart almış olursun hem DLSS den faydalnırsın.

paranı cope atmak ıstıyorsan alabılırsın
yok istemiyorum

kral cumhurbaşkanı hariç herkesi etiketlemişsin :kekw: :kekw: :kekw: o paraya çok rahat 2. el 4060 alırdım. ( kendi fikrim) bence mantıklı olan da o. AMD önerenler de olacaktır. hem daha güncel kart almış olursun hem DLSS den faydalnırsın.
3000 serisi kartlar da da dlss var hocam o konu da çok sorun yok ve 4060 3070 den geri de

Geri