Eski modem yerine yeni modem almak istiyorum

Senyor

80+
Reaksiyon skoru
126
Bütçe
2000
Arkadaşlar 4-5 senedir vodafonedayız Huawei HG255s modemi var kablolu bağlantıda sıkıntı yok ama kablosuzda 5g ve 2.4g de olsa modemin 1-2 metre uzağından sonra çekmiyor donuyor. İnstagramda tiktokta kickde ya da bir film dizi izlerken sürekli donuyo. 250 mb download 30mb upload alıyorum kabloluda.

Değitğrmek istiyorum modemi sadece modem alsam yeter mi 1000-2000 verebilirim eğer çok iyiyse 3k da verebilirim en fazla
Önerilerinizi bekliyorum çok bilgim olmadığı için destek verirseniz sevinirim

Tekli router olarak
Mercusys mr25be
Cudy wr3000
Ya da 2 li mesh gibi, mesafe varsa.
Cudy m3000 gibi.

Son düzenleme:
adama router lazım vdsl modem öneriyorsun
1762979212137.webp

adamın modem demesinin tek sebebi ne alacağını bilmemesi. hızı 250 olduğuna göre belli ki fiber internet kullanıyor ve modeme ihtiyacı yok. router alması gerekiyor. modem + router cihaza modeme daha fazla para verdirmenin anlamı yok. çünkü sadece router alırsan daha fazla özellikli bir cihaz alabilirsin

Arkadaşlar 4-5 senedir vodafonedayız Huawei HG255s modemi var kablolu bağlantıda sıkıntı yok ama kablosuzda 5g ve 2.4g de olsa modemin 1-2 metre uzağından sonra çekmiyor donuyor. İnstagramda tiktokta kickde ya da bir film dizi izlerken sürekli donuyo. 250 mb download 30mb upload alıyorum kabloluda.

Değitğrmek istiyorum modemi sadece modem alsam yeter mi 1000-2000 verebilirim eğer çok iyiyse 3k da verebilirim en fazla
Önerilerinizi bekliyorum çok bilgim olmadığı için destek verirseniz sevinirim
TP link almanı önermem.
Kesinlikle kalite bakımından en iyisi Keenetic modemler.
Kendimde bizzat Ac1200 modelini kullanıyorum bir bakmanı öneririm.
Keneetic Extra DSL Ac1200

Geri