Acer Nitro AN517-41 modeli d fazla basma problemi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar arkadaşlar. Acer Nitro AN517-41 modelini kullanıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra 10-15 dakika boyunca herhangi bir problem olmuyor (oyuna girmediğim sürece). Ancak bu süreden sonra bir oyuna girdiğimde, örnek vermek gerekirse, tuşa 7 kere bastığımda sistem bunu 10 kere algılıyor. Bu da oyunlarda problem yaratıyor (ama sadece tuşa basılı tuttuğum senaryolarda oluyor). Yardıma ihtiyacım var. İlk forum gönderimim, kusura bakmayın yanlış anlattıysam. Yanlışlarımı söylerseniz sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar. Acer Nitro AN517-41 modelini kullanıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra 10-15 dakika boyunca herhangi bir problem olmuyor (oyuna girmediğim sürece). Ancak bu süreden sonra bir oyuna girdiğimde, örnek vermek gerekirse, tuşa 7 kere bastığımda sistem bunu 10 kere algılıyor. Bu da oyunlarda problem yaratıyor (ama sadece tuşa basılı tuttuğum senaryolarda oluyor). Yardıma ihtiyacım var. İlk forum gönderimim, kusura bakmayın yanlış anlattıysam. Yanlışlarımı söylerseniz sevinirim.
Her tuş aynı mı birde tek oyunda mı oluyor?
+olarak konuyu laptop teknik sorunlar başlıpı altında açabilirdiniz.:)

Her tuş aynı mı birde tek oyunda mı oluyor?
+olarak konuyu laptop teknik sorunlar başlıpı altında açabilirdiniz.:)
Dediğim gibi ilk forumum kusura bakmayın yanlış yapmış olabilirim hayır tek 1 oyunda olmuyor malesef her oyunda oluyor ve sadece d tuşu

Hocam temizlemeyi denediniz mi tuşu söküp fotoğraf atabilir misiniz d tuşunun
Hocam içinde gördüğünüz silikonun altını temizledim ancak o beyaz silikonları çıkartıp temizledim ancak bir sonuç vermedi

Ekler

• c2fb466d-3bd6-4169-8eed-e7b59b18a41d.webp
    c2fb466d-3bd6-4169-8eed-e7b59b18a41d.webp
    53.2 KB · Hit: 4
  • 5166b54a-2252-47ee-83ac-8c70599d1eaa.webp
    5166b54a-2252-47ee-83ac-8c70599d1eaa.webp
    128.8 KB · Hit: 6
Yapışkan tuşlar aktif mi? Basılı tutma yapmadığınızda yapıyor mu?

Hocam tuşu sök silikonuyla basılı tut yine aynı mı oluyor bir bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donanımsal mı yazılımsal mı anlamaya çalışıyorum

Hocam tuşu sök silikonuyla basılı tut yine aynı mı oluyor bir bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donanımsal mı yazılımsal mı anlamaya çalışıyorum
Hocam söküp denedim ama halen devam ediyor bu arada söylemişmiydim hatırlamıyorum ama 1 kere basınca öyle bir şey yapmıyor. (Bide tuşun içindeki silikon oynuyor yani yarısını havaya kaldırabiliyorum)

Hocam söküp denedim ama halen devam ediyor bu arada söylemişmiydim hatırlamıyorum ama 1 kere basınca öyle bir şey yapmıyor. (Bide tuşun içindeki silikon oynuyor yani yarısını havaya kaldırabiliyorum)
Hocam windows ayarlarından klavyeye gelin orada filtre tuşu açık mı?Başka açık olan neler var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,888
Üyeler
184,854
Son üye
PantheraLeo
Geri