Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ya arkadaş bu 7800x3d her hafta düşüyor diyen kimdi bu gece düşmeyecek mi 1 haftadır bekliyorum aaar

Gerçekten akıl tutulması günlerden geçiyoruz. Dümdüz RTX 5060 lı DDR4 sistemi leş gibi bir kasayla 32.500 e koymuşlar düşürecekleride max 30bin. Ben zaten çok daha kaliteli parçalarla 30-31K civarına böyle bir bilgisayar toplayabilirim. Nerede indirim? Nerede gaming gecesi? Çok büyük rezillik. Koy o sistemi 25-26K ya bende diyim sana helal olsun indirim var gerçekten diye.

artık kimse vatanın eline su dökemiyor. eskiden neler neler satardı firmalar umudum yok son kez geldim bakam

Gerçekten akıl tutulması günlerden geçiyoruz. Dümdüz RTX 5060 lı DDR4 sistemi leş gibi bir kasayla 32.500 e koymuşlar düşürecekleride max 30bin. Ben zaten çok daha kaliteli parçalarla 30-31K civarına böyle bir bilgisayar toplayabilirim. Nerede indirim? Nerede gaming gecesi? Çok büyük rezillik. Koy o sistemi 25-26K ya bende diyim sana helal olsun indirim var gerçekten diye.
Bir de bazı bazı parçaları 2,5 3K pahallı koymuş ve indirim ayağına 2K indirim yapar yine piyasadan pahallıya satar. Örnek: ryzen 9 9900x3D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,684
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri