🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Fikriniz nedir?
Evet aratınca çıktı ama şikayetler bir kaç ay öncesine ait, biraz detaylı bakmak gerekiyor güncel de devam ediyor mu diye. Belki ilk part ürünlerde veya belirli ünitelerde sorun vardır.
asuscuyum demedim hocam ben :D sadece güvenilir marka önceligim var dedim :) peki hocam bu baska yerlerede eklenirmi hb ye amazona falan taksit isi cok sıkıntı burda
Hocam kooruiyi almak istemediğiniz için boş yere şu yüzden daha iyi diye açıklama yapmak istemedim. Siz zaten kararınızı vermişsiniz ben ne desem boş. Hayırlısı olsun sizin için.

Evet aratınca çıktı ama şikayetler bir kaç ay öncesine ait, biraz detaylı bakmak gerekiyor güncel de devam ediyor mu diye. Belki ilk part ürünlerde veya belirli ünitelerde sorun vardır.

Hocam kooruiyi almak istemediğiniz için boş yere şu yüzden daha iyi diye açıklama yapmak istemedim. Siz zaten kararınızı vermişsiniz ben ne desem boş. Hayırlısı olsun sizin için.
Son olarak sizi çok darladım ama tuşa basıp alacağım şimdi emin olmak istedim bilginize dayanarak, bu monitörden geçicem ne anlamda downgrade olur sizce?

Son olarak sizi çok darladım ama tuşa basıp alacağım şimdi emin olmak istedim bilginize dayanarak, bu monitörden geçicem ne anlamda downgrade olur sizce?
Renk, kontrast ve parlaklık gibi konularda downgrade yok aksine upgrade var. Siyah tekdüzelik de keza öyle. Ama ışık sızması gibi şans unsurlarına bir şey diyemeyeceğim. Alienware 360hz, KTC ise native 300hz. FPS oyunlarında biraz downgrade olabilir. Çözünürlük ve boyut da büyüdüğü için FPS için biraz downgrade ama dert edecek kadar sorun olmaz.

Görüntü kalitesi olarak genel anlamda upgrade. Belki malzeme kalitesi, görüş açısı gibi konularda bir ihtimal kayıp olabilir. KTC nin incelemesine detaylıca bakmadım. Ama bu tarz monitörlerde ortalamanın altında olacağını sanmıyorum, upgrade bile olabilir.

Renk doğruluğu ve renk sıcaklığı gibi bir çok faktör şans işi. Size gelen ünite 6800k da olabilir 6300k da olabilir. İncelemede 7800k yani aşırı mavimsi çıkmış. Renk doğruluğu dE 1.5 de olabilir 4 de olabilir. Bir tane incelemede 3.81 dE çıkmış mesela. Olması gerekenden daha yüksek. Ama şans faktörü burada önemli. Gamma 2.2 yapmak görüntüyü biraz fazla açarken 2.4 yapmak da koyulaştırmış mesela. Gamma takibi pek iyi değil.

Monitörü ayarlamak lazım stok ayarlarda pek iyi gözükmüyor.

Normal Ips veya nano IPS daha mantıklı olabilir multiplayer oyunla ilgisi olmayanlar için.

Merhaba monitör arayışındayım. Acelem yok ama modeli baya övdünüz. Asusun linkteki modeli ve Philips evinia arasında kalmıştım. Hangisini önerirsiniz? Bütçe 10-11k civarı mümkünse FP cihaz arıyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba monitör arayışındayım. Acelem yok ama modeli baya övdünüz. Asusun linkteki modeli ve Philips evinia arasında kalmıştım. Hangisini önerirsiniz? Bütçe 10-11k civarı mümkünse FP cihaz arıyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Konudaki cihaz net şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal Ips veya nano IPS daha mantıklı olabilir multiplayer oyunla ilgisi olmayanlar için.
Yok hiç mantıklı olmaz

Monitörüm şuan servisten geliyor paneli değişti amazondan 7200tl ye almıştım amazona sordum iade edebiliyorum.sizce üstüne 2.5tl ekleyip ktc yi almalımıyım https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27acs.html
Kesinlikle

valla hocam koorui çok muallakta kaldı benim açımdan niyeyse ya bilemedim öyle asus ta asus demem sadece siz panel özellikleri güzel hoparlörü var vs. dediğiniz için hemde güvenilir marka olduğu için asus u bekleyeyim dedim ama ktc kullanan daha fazla kişi gördüm 2k 27" olan modelini özellikle. bu modeli arkadaşımda kullanıyor canlı görme şansımda oldu malzeme kalitesi falan fena değildi

Asusun tandem oledini bekleyecektim lakin sanırım gelmesi zaman alacak bir deneyelim bakalım. Maaş yatsın da alalım. Teşekkürler hocam.

Asusun tandem oledini bekleyecektim lakin sanırım gelmesi zaman alacak bir deneyelim bakalım. Maaş yatsın da alalım. Teşekkürler hocam.
Ben de alıp hem de 6 taksit olmasına rağmen iptal ettim, arada inanılmaz fiyat farkı var ve kronik dikey çizgi sorununu görünce içime sinmedi.

Konudaki cihaz net şekilde.

Yok hiç mantıklı olmaz

Kesinlikle
neden böyle düşünüyorsunuz. Ben nano ıps ve IPS ekranlar daha kaliteli renk doğruluğu sunuyor diye okumuştum. Fast IPS bu konuda çok iyi değil diye biliyorum.

valla hocam koorui çok muallakta kaldı benim açımdan niyeyse ya bilemedim öyle asus ta asus demem sadece siz panel özellikleri güzel hoparlörü var vs. dediğiniz için hemde güvenilir marka olduğu için asus u bekleyeyim dedim ama ktc kullanan daha fazla kişi gördüm 2k 27" olan modelini özellikle. bu modeli arkadaşımda kullanıyor canlı görme şansımda oldu malzeme kalitesi falan fena değildi
Güzel de daha iyisi varsa ben ona yönelirim. Yazılım, malzeme kalitesi, RGB, kutu içeriği vs böyle bir beklentiniz varsa Asus alabilirsiniz. Asusun hedef kitlesi zaten böyle genel de. KTC ve koorui gibi markalar buradan kısıp f/p ekran satalım diğer kısımlarda iş görsün seviyesinde olsun kafasında.

Mesela burada koorui alan bir arkada malzeme kalitesinden ve kutudan kaynaklı söylenmiş. Bir şey diyemem herkesin beklentisi farklı. Ben takılmıyorum pek. Ekran iyi olsun ve düşmesin. Fiyatı da ucuz olsun yeterli. Dell AW2725DF var mesela sözde yazılımı falan var ayar yapabilmek için yüklü bile değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,320
Üyeler
185,253
Son üye
akgarsana
Geri