Uzun bir CLOUDFLARE arasından sonra geri geldik, geçmiş olsun. :)

arda_akel1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Kendimi yine 1998'de, World Wide Web Beta Sürümünü kullanıyormuş gibi hissettim. Yani, BOMBOŞ.
YouTube'a gireyim dedim, yooook!
Ekşi Sözlük'e gireyim dedim, yooook!
Lan vicdansız, hdfilmcehennemini aç da film dizi izleyeyim bari dedim, yooook!
Router aç-kapa yaptım, telefondan, mobil ağdan bağlanayım dedim, yooook!

Allahın cezası cloudflare ya! ''AH SANA BAKLAVA! Bi' daha sana ah baklava sana!'' çekti bize resmen. :D

Geçmiş olsun arkadaşlar, neler hissettiniz? Bayağıdır yoktuk, hayattan koptuk.

Bu mereti ne diye kullanıyorlar sanki başka alternatif yok ucuz diye mi acaba yoksa çok mu güvenli?

Bu mereti ne diye kullanıyorlar sanki başka alternatif yok ucuz diye mi acaba yoksa çok mu güvenli?
Ne bileyim ya. Ne olduğunu bile bilmezken, bugün ekşi'den öğrendim ne meret bir TEKEL olduğunu...

cloudflare güvenilir die kullanılıyo sanırsam o koruma şeyi bildiğin random aydınlatılan lambalarla sağlanıyor datayları tam bilmiyorum o yüzden random sınırsız olasılık var hacklemek için

cloudflare güvenilir die kullanılıyo sanırsam o koruma şeyi bildiğin random aydınlatılan lambalarla sağlanıyor datayları tam bilmiyorum o yüzden random sınırsız olasılık var hacklemek için

Gaz lambalarıyla dolu bi oda vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam. Bir şeyi etkiliyordu ama tam hatırlamıyorum şuan. O yüzden sonsuz olasılık mı ne vardı

Gaz lambalarıyla dolu bi oda vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam. Bir şeyi etkiliyordu ama tam hatırlamıyorum şuan. O yüzden sonsuz olasılık mı ne vardı
Fransız kaldım hocam konuya... açabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LAN?! Az önce yine gitti geldi Cloudflare! Size de oldu mu?

Son düzenleme:
Fransız kaldım hocam konuya... açabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LAN?! Az önce yine gitti geldi Cloudflare! Size de oldu mu?

Hocam uzun zaman önce araştırmıştım aklımda çok kalmadı. Yağlı gaz lambalarını biliyorsunuzdur bir ara çok modaydı sıvının içinde topçuk topçuk şeyler sürekli şekil değiştirerek aşağıya yukarı hareket ediyor. Bu lambaları bir araya getirince görünmez bir duvar cinsinde bir şey oluyordu artık sinyal mi bozuyor etki tepki mi yapıyor tam hatırlamıyorum. Hatta siber şeylerden etkilenip şekil değiştirip haber veriyordu galiba biraz garip bişey. Kabaca benim bildiğim böyle sağlam araştırmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri