fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,123
Kod: GGWP250
4650g apu sistemimle bakıştık hocamaynı marka 2k olanı da 5500. geçen hafta 5kya düşmüştü. yine indirimde alınırsa, 1300 fazla vermeye değer pikselleri saymak istemeyen için.
Hocam çok bi farkı yok zaten, 6 verip bunu alsanız yan monitör olarak daha iyi olur bence sizin için, çözünürlük ve boyut farkı çok göze batıyor.2. monitör için alınır mı ne diyonuz? 3 yıl garantili yazıyor. 2k 27 inc kullanıyorum
edit 2 yıl marka garantili, 3 yıl ölü piksel garantiliymiş
Lenovodan iyi midir?Hakikaten iyiymiş Lenovo yu almasam bunu alırdım sanırım
Hocam çok bi farkı yok zaten, 6 verip bunu alsanız yan monitör olarak daha iyi olur bence sizin için, çözünürlük ve boyut farkı çok göze batıyor.
1080pde 24 geçmemek lazım. özellikle masada kullanılacaksa. yok televizyon gibi uzaktan izlerim derseniz 32 inç full hd de olur. yakına girdikçe pikseller belli oluyor çünkü.4650g apu sistemimle bakıştık hocam![]()
Bilmiyorum detaylı araştırmak lazım, yan monitör diye çok kasmamıştım ben, 240a falan fazladan para vermeye ne kadar gerek var siz karar verin.bu indirimdeymiş görmemiştim 9 taksit olduğunu görünce sipariş cektim fazeon iptal.. nasıl sizce bu monitörVIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ HDMI DP HDR10 FREESYNC PREMIUM PS/XBOX RGB IPS GAMING MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ HDMI DP HDR10 FREESYNC PREMIUM PS/XBOX RGB IPS GAMING MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr