'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Yoğunluktan mıdır bilemiyorum da bu firmadan, ne zaman bir şey söylesem bir tanesi kesin eksik oluyor.
sebebi yoğunluk oluyordur hocam yani kimse kasıtlı yapacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu tip zincir restoran hep kirli derler ama tersi olması gerekmiyor mu en ufak hata da bu tip firmalara çökmezler mi ceza yazarak
kirli dediğinizden kastınız hijyen olarakmı ortamın kirliliğimi. her ikiside dikkat ediliyor her gün gece kapanışda yıkanabilecek tüm parçalar ortam vb her şey yıkanıyor. o yüzden gecelere kadar orada kalıyoruz biz. gün içindede ortam temizleniyor yıkanıyor. bizlere belirli aralıklarla çat kapı denetimler gelebiliyor. ama firmanın kendi personelleri gibi. herhangi devlet kurumu değil. daha önce bir devlet kurumundan memur vb. yetkililer geldimi bilgim yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
sebebi yoğunluk oluyordur hocam yani kimse kasıtlı yapacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kirli dediğinizden kastınız hijyen olarakmı ortamın kirliliğimi. her ikiside dikkat ediliyor her gün gece kapanışda yıkanabilecek tüm parçalar ortam vb her şey yıkanıyor. o yüzden gecelere kadar orada kalıyoruz biz. gün içindede ortam temizleniyor yıkanıyor. bizlere belirli aralıklarla çat kapı denetimler gelebiliyor. ama firmanın kendi personelleri gibi. herhangi devlet kurumu değil. daha önce bir devlet kurumundan memur vb. yetkililer geldimi bilgim yok.
Hani sosyal medyada derler ya bu tip yerler yok şöyle kirli temizlik olmaz yağ defalarca kullanılır gibi. Şahsen bana mantıklı gelmiyor dünya genelinde ün yapmış firmalar işini düzgün yapan politikaları vardır. Ayrıca denetleme yerleri ceza kesmek için 40 takla atıyordur. Diye düşünüyorum. Firmanın kendi personelleri gibi denetim gelmesi hoşuma gitti.

Hani sosyal medyada derler ya bu tip yerler yok şöyle kirli temizlik olmaz yağ defalarca kullanılır gibi. Şahsen bana mantıklı gelmiyor dünya genelinde ün yapmış firmalar işini düzgün yapan politikaları vardır. Ayrıca denetleme yerleri ceza kesmek için 40 takla atıyordur. Diye düşünüyorum. Firmanın kendi personelleri gibi denetim gelmesi hoşuma gitti.
grup müdürleri gibi. bölge sorumluları. yada eğer Franchising ise genelde oranın sahipleri(yatırımcıları) sürekli geliyorlar. müdürler vb herkes orada oluyorlar kontrol amaçlı. ama rev dediğimiz olay var 2 saat başımızda falan bekleyip neler yaptığımıza dikkat ediyorlar. her gün gelmesini bekliyoruz. habersiz şekilde içeri girip başlıyorlar. yağ konusu illa yağlar kullanılıyor ama uzun süre olmuyor çünkü yağ biyerden sonra atık olup pisleşmeye gidiyor. yağlar 3-5 gün içinde değişir kullanım fazlalığına göre değişir. atıp yeni yağ açıyoruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Ben de öyle düşündüm. Yoksa durduk yere yanlış getireceklerini sanmam.
ben çoğu zaman mutfaktayım arka tarafda ama eğer paket hazırlama kasadaysam ürünleri yanlış saymışımdır eksik olmasın diye 1 er tane fazla koyarım. nugget soğan vb şeyleri. fişimi falan 2 3 kez okurum. illa eksik oluyor olacak yani. aklımızda 40 tane şey var o an.

ben çoğu zaman mutfaktayım arka tarafda ama eğer paket hazırlama kasadaysam ürünleri yanlış saymışımdır eksik olmasın diye 1 er tane fazla koyarım. nugget soğan vb şeyleri. fişimi falan 2 3 kez okurum. illa eksik oluyor olacak yani. aklımızda 40 tane şey var o an.

Sizde haklısınız, haksızsınız diyemiyorum çünkü sistem başlı başına sıkıntı. Ona göre eleman çalıştırmaları gerekiyorken çalıştırmıyorlar derken liste böyle böyle uzar gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,670
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri