ConquerorXIV
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,625
bambu boşuna pahalı değil kalitesi güvenirliliği var ad5x daha dün çıkmış cihaz kullanmayı bilmeyen aldığı gibi sorun yaşar kaldı ki iyi bir operatörde yaşayabilir ayriyetten ad5x açık bir makine 2. makine olarak 4 renk pla basarım sadece diyen illa alacaksa alabilir.combo 4 renk basabiliyor ama çok fazla gereksiz filament harcıyor her renk değişimde.
Örnek olarak bunu atayım, 35 gr model, 425 gr atık. 22 saat sürmüş x1 carbon ile. Tamamen israf AD5X daha iyi çok renk baskı istiyorsanız, bambulab diye tutturmaya gerek yok arkadaşlar yedek parçasıda pahalı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
creality de en sorunsuz modeller v3, v3 plus ve k1 serileri başarılı modeller K2 + ise büyük tabla alanı endüstriyel kullanım için, yeni çıkan K2 ve K2 pro fena değil tabi cfs ile birlikte fazla kullanmamak gerek.PLA basarsanız elbette fark yokmuş gibi görünebilir. Ben P1S yazıcımdan pla lw pla/lw asa/ karbon fiber katkılı petg ve pa filament/ pa filamentte kadar uzanan geniş yelpazede malzeme kullandım. Flashforge kullanmadım zaten ona karşı bir yorum yapmadım. Ultimaker son kullanıcıya doğrudan hitap eden bir yazıcı değil. O endüstriyel kısma yönelmiş bir marka. Bambu Lab'de zaten bu kulvarda var olan Prusayı daha makul fiyatla gelerek boşluğu doldurdu. Bambu Slicer'in fork olduğu zaten her yerde yazıyor ayrıca belirtmenize gerek yok hatta superslicer forku değil prusa slicer forku. Çünkü super slicer da prusa slicer forkuAslında Creality Print de dolaylı olarak Prusa forku ancak sonuç ortada rezil bir arayüz. Aslında tüm ipi prusa çekiyor gelen geçen forklamış... Sonuca gelirsek K2 serisi hakkında bilgim yok, bence K2 öncesi Creality makine almak tamamen yanlış yöne gitmektir. Creality seride sorunsuz yazıcı çıkartamıyor, makinenin biri sorunsuz olsa diğerinde bir sorun oluyor.
Son düzenleme: