🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

combo 4 renk basabiliyor ama çok fazla gereksiz filament harcıyor her renk değişimde.

Örnek olarak bunu atayım, 35 gr model, 425 gr atık. 22 saat sürmüş x1 carbon ile. Tamamen israf AD5X daha iyi çok renk baskı istiyorsanız, bambulab diye tutturmaya gerek yok arkadaşlar yedek parçasıda pahalı.
Alıntıyı görüntüle
bambu boşuna pahalı değil kalitesi güvenirliliği var ad5x daha dün çıkmış cihaz kullanmayı bilmeyen aldığı gibi sorun yaşar kaldı ki iyi bir operatörde yaşayabilir ayriyetten ad5x açık bir makine 2. makine olarak 4 renk pla basarım sadece diyen illa alacaksa alabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PLA basarsanız elbette fark yokmuş gibi görünebilir. Ben P1S yazıcımdan pla lw pla/lw asa/ karbon fiber katkılı petg ve pa filament/ pa filamentte kadar uzanan geniş yelpazede malzeme kullandım. Flashforge kullanmadım zaten ona karşı bir yorum yapmadım. Ultimaker son kullanıcıya doğrudan hitap eden bir yazıcı değil. O endüstriyel kısma yönelmiş bir marka. Bambu Lab'de zaten bu kulvarda var olan Prusayı daha makul fiyatla gelerek boşluğu doldurdu. Bambu Slicer'in fork olduğu zaten her yerde yazıyor ayrıca belirtmenize gerek yok hatta superslicer forku değil prusa slicer forku. Çünkü super slicer da prusa slicer forku :D Aslında Creality Print de dolaylı olarak Prusa forku ancak sonuç ortada rezil bir arayüz. Aslında tüm ipi prusa çekiyor gelen geçen forklamış... Sonuca gelirsek K2 serisi hakkında bilgim yok, bence K2 öncesi Creality makine almak tamamen yanlış yöne gitmektir. Creality seride sorunsuz yazıcı çıkartamıyor, makinenin biri sorunsuz olsa diğerinde bir sorun oluyor.
creality de en sorunsuz modeller v3, v3 plus ve k1 serileri başarılı modeller K2 + ise büyük tabla alanı endüstriyel kullanım için, yeni çıkan K2 ve K2 pro fena değil tabi cfs ile birlikte fazla kullanmamak gerek.

Son düzenleme:
bambu boşuna pahalı değil kalitesi güvenirliliği var ad5x daha dün çıkmış cihaz kullanmayı bilmeyen aldığı gibi sorun yaşar kaldı ki iyi bir operatörde yaşayabilir ayriyetten ad5x açık bir makine 2. makine olarak 4 renk pla basarım sadece diyen illa alacaksa alabilir.

creality de en sorunsuz modeller v3, v3 plus ve k1 serileri başarılı modeller K2 + ise büyük tabla alanı endüstriyel kullanım için, yeni çıkan K2 ve K2 pro fena değil tabi cfs ile birlikte fazla kullanmamak gerek.
K1 serisi başarılı dediğiniz kısımdan sonrası maalesef yorumunuz gerçekçi değil. Sorunlu cihazlar. 10 tane cihazın 6 tanesi düzgünse kalanı sorunlu. Destek sağladığım 3 k1 (k1 max ve 2 k1c) 2 tanesi sorunlu olup 1 tanesinin sorunsuz olması tesadüf değil.

bu arada @S4N0 x1c de kabin içi ısıtıcı yokmuş, cihaz o kadar iyi abs basıyor ki tabi panelleri metal olduğundan x1e ile karıştırmışım bendei p1p dönme p1s de yan paneli çıkma x1e paneli olduğundan o yüzden iyi basıyor

K1 serisi başarılı dediğiniz kısımdan sonrası maalesef yorumunuz gerçekçi değil. Sorunlu cihazlar. 10 tane cihazın 6 tanesi düzgünse kalanı sorunlu. Destek sağladığım 3 k1 (k1 max ve 2 k1c) 2 tanesi sorunlu olup 1 tanesinin sorunsuz olması tesadüf değil.
K2 cfs siz fena olmayan bir cihaz tabi sorun yaşayan var siz ne sorun yaşadınız?
k1 serisi k2 den daha stabil şuan

bu arada @S4N0 x1c de kabin içi ısıtıcı yokmuş, cihaz o kadar iyi abs basıyor ki tabi panelleri metal olduğundan x1e ile karıştırmışım bendei p1p dönme p1s de yan paneli çıkma x1e paneli olduğundan o yüzden iyi basıyor

K2 cfs siz fena olmayan bir cihaz tabi sorun yaşayan var siz ne sorun yaşadınız?
K2 değil. 1 tane K1 max 2 tane K1C baktım. Tabla sorunu yapışmama sorunu kusurlu ilk katmanlar, baskı sırasında eksen kayması vb.. vidaların kolayca yalama olması sebebiyle sorunları çözmekte yaşanan sıkıntılar... Eksen kayması zaten cevabı pek olmayan sorun. Çözümü anakart değişimi.

K2 değil. 1 tane K1 max 2 tane K1C baktım. Tabla sorunu yapışmama sorunu kusurlu ilk katmanlar, baskı sırasında eksen kayması vb.. vidaların kolayca yalama olması sebebiyle sorunları çözmekte yaşanan sıkıntılar... Eksen kayması zaten cevabı pek olmayan sorun. Çözümü anakart değişimi.
yapışmama tamamıyla kullanım kaynaklı hocam pritt kullanıcaksın bu makinede ya da slicer ayarlarında iyi biliyorsan yaparsın onun dışında eksen kayması bize gelen atıyorum 100 makinede 5 falandır o da yani 2 senelik cihazda oluyor, vidalar dediğiniz gibi kolay yalama olmuyor tabi kötü alyanlar her vidayı yalama yapar. tabi bu cihazların hotend pcb, hotend ve extruder bir ömrü var değiştirtilmesi gerekir zaten garanti karşılıyor aldığınız yere başvurursanız sorununuz giderirler

AD5X güzel cihaz fiyat performans olarak, dışını kapatmak mümkün

K1 Serisi crealitynin en iyi serisi ama sorun çıkarttımı nerdeyse bir makine parası harcatır.

X1C yan paneller plastik, p1s veya p2s ten bir farkı yok. Hele P2s çıktıktan sonra bu yazıcının hiç bir anlamı kalmadı

AD5X güzel cihaz fiyat performans olarak, dışını kapatmak mümkün

K1 Serisi crealitynin en iyi serisi ama sorun çıkarttımı nerdeyse bir makine parası harcatır.

X1C yan paneller plastik, p1s veya p2s ten bir farkı yok. Hele P2s çıktıktan sonra bu yazıcının hiç bir anlamı kalmadı
x1c nin paneller aluminum yanlışınız var. p2s de dediğim gib eskiden kullanılan milli sistem var carbon rod ile kıyaslanamaz rodları düzenli bakım yaptıktan sonra 6000 saat kullanan çok kullanıcı var.

k1 dediğiniz tam zıttı sorun çıkartırsa parçası ucuz ve zaten garanti karşılıyor

creality de en az sorun çıkaran ve servise gelen model V3 ve V3 plus'dır.

yapışmama tamamıyla kullanım kaynaklı hocam pritt kullanıcaksın bu makinede ya da slicer ayarlarında iyi biliyorsan yaparsın onun dışında eksen kayması bize gelen atıyorum 100 makinede 5 falandır o da yani 2 senelik cihazda oluyor, vidalar dediğiniz gibi kolay yalama olmuyor tabi kötü alyanlar her vidayı yalama yapar. tabi bu cihazların hotend pcb, hotend ve extruder bir ömrü var değiştirtilmesi gerekir zaten garanti karşılıyor aldığınız yere başvurursanız sorununuz giderirler
Her şeye bir şey yazmışsınız ancak reddit de her şey ortada... Ayrıca ilk katmanla pritin bir alakasını göremedim.

Her şeye bir şey yazmışsınız ancak reddit de her şey ortada...
her şey ortada değil. her gün bize gelen cihazların çoğu kullanıcı hatası, kullanıcı kullanmayı bilmeden satın alıyor. Servise gelen cihazların bir çoğu pritt kullanmadan baskıya başlatıp hotendi haşat halde gönderenler ile dolu yine de hotend sarf malzeme olmasına rağmen garantiden yapıyoruz ama insanımız nankör kimse kusura bakmasın.

Yapışma sorunu filamentle ve tabla sıcaklığı ile alakalı genelde. Pei tabla olmayan cihaz kalmadı, pritt falan gerek yok hiçbirşeye. Pei tablayı bulaşık deterjanıyla yıka elini hiç bir zaman sürme bir problem olmuyor. Tamamen amatörlük cihazlarla ilgili bir şey değil. Cam tabla kullandım ben yıllarca hala devam ediyorum, normalde cam tabla baskı almak için en zor tabladır. Hafif bir saç spreyi kaplaması ile sıfır sıkıntı.

Yapışma sorunu filamentle ve tabla sıcaklığı ile alakalı genelde. Pei tabla olmayan cihaz kalmadı, pritt falan gerek yok hiçbirşeye. Pei tablayı bulaşık deterjanıyla yıka elini hiç bir zaman sürme bir problem olmuyor. Tamamen amatörlük cihazlarla ilgili bir şey değil. Cam tabla kullandım ben yıllarca hala devam ediyorum, normalde cam tabla baskı almak için en zor tabladır. Hafif bir saç spreyi kaplaması ile sıfır sıkıntı.
Hocam küçük figurler basmayacagim renkli baskıda çok zarara girer miyim hobi amaçlı basacağım ticari amacım yok.. tek renk basıp boyamak çok daha mantıklı mı yoksa?

Hocam küçük figurler basmayacagim renkli baskıda çok zarara girer miyim hobi amaçlı basacağım ticari amacım yok.. tek renk basıp boyamak çok daha mantıklı mı yoksa?

Hobi olarak uğraşan adam zarar hesabı yapmaz zaten. Tek renk basıp boyama işi kolay değil açıkçası işçiliği çok

Hobi olarak uğraşan adam zarar hesabı yapmaz zaten. Tek renk basıp boyama işi kolay değil açıkçası işçiliği çok
lptal edicem sanırım artık cok beklettiler.

porimadan filament almıstım hıc acmadım ıade edebılır mıyım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,139
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri