NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

bu parayı naysa falan çekmek ileride sıkıntı yaratabilir mi? adamlar sonuçta sözleşme imzalatıyor. hesaba çekilemez diyor vs vs. sonra borç çıkmasın ileride :D
aylık 1 sanal cüzdan atma lmiti var zaten sıkıntı yaratmaz

Müşteri hizmetleriyle görüştük kimliğimi önlü arkalı çektiler onaylıyır musunuz dediler onaylıyorum dedim müşteri hizmetlerinde kş adamın görümtüsü piksel piksel oldu dondu sesi gitti görüşme bitti.
Şimdi güvenlik kontrolleri tamamlanamadı diyor.
Tekrar bağlanamıyorum sadece kargo ile devam edebiliyorum.
Tezgah lan bu

Ben daha onceden uyelik olusturdum fakat hic kullanmadim. Kampanyadan yararlanabilir miyim?

Müşteri hizmetleriyle görüştük kimliğimi önlü arkalı çektiler onaylıyır musunuz dediler onaylıyorum dedim müşteri hizmetlerinde kş adamın görümtüsü piksel piksel oldu dondu sesi gitti görüşme bitti.
Tezgah lan bu
Sanırım paraları bitti 😀

Tezgah lan bu
Benimde ilk bağlantıda görüşme kesildi. Sonra uygulamaya girdim oradan devam ettim ikinci bağlantı sorunsuz geçti..

Dün n11'den bir ürün aldım 1999TL'ye hala iade yatmadı. N11 kullanan oldu mu?

E o zaman komisyondan da 130 TL kaybedince kar 670 TL indi.. Bence razergold almak mantıklı değil.. @Twisted Fed nays a çekince oradan nakit çekebiliyoruz mu?
N kolay karttaki parayı direk çekebiliyoruz ama harcama yaptığım hb cüzdandanki para orda duruyor hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu parayı naysa falan çekmek ileride sıkıntı yaratabilir mi? adamlar sonuçta sözleşme imzalatıyor. hesaba çekilemez diyor vs vs. sonra borç çıkmasın ileride :D
Hesap derken ibana çekmekten bahsediyor nkolay zaten o şekilde çekme yapmadım ben nasysın üzerinden attım o nkolayı bağlamaz

Beyler amazon.com.tr de oluyor mu?
şuan en garanti hepsiburada diğerlerinde problem yaşanlar olmuş riske atmamak adına hepsiburadan devam edilebilir ben 1000tlye razer gold aldım razer sitesinden 1000tl opet yakı çeki aldım nkolaye iade gelen 1000tl ile de aytemiz yakıt çeki aldım 2000tl yakıtı 1000tlye almış oldum aynı şekilde abim üzerindende hesap açtım 1000tl ürün alıp iade edip hepsipay hesabına çektim gelen 1000tl aynı şekilde yapıp 1970tlye havit klavye aldım

Geri